чт. апр. 25th, 2024

Чарли Чаплин: „Когато започнах да обичам себе си…“

чарли
Когато започнах да обичам себе си, аз открих, че болезнените и емоционални страдания са само предупредителни признаци, че живея срещу собствената си истина!

Когато започнах да обичам себе си, аз разбрах доколко това може да обиди някого, когато аз се опитвам да наложа своите желания на този човек, макар да знам, че е в грешното време и въпреки че човекът не е готов за това и въпреки че този човек бях аз! Днес наричам това уважение!

 чаплин

Когато започнах да обичам себе си, аз се отказах да живея в миналото и да се притеснявам за бъдещето. Сега живея само в настоящето. Днес живея всеки ден и наричам това пълноценност.

Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че разумът ми може да ме безпокои и това може да ми причини болка. Но когато го свързах със сърцето си, съзнанието ми стана много ценен съюзник. Днес наричам тази връзка мъдростта на сърцето.

Вече няма нужда да се страхуваме от спорове, конфронтации или проблеми със самите нас или с другите! Дори звездите се сблъскват и след сблъсъка им се появяват нови светове! Днес Аз знам КАКВО ТОВА Е ЖИВОТ!

 esotericblog

Още по темата:

*                                                                                              *                                                                       *

Потресаващо откровение на Робърт Де Ниро

„След 50 години брак един ден погледнах към жена си и казах:“ Преди 50 години имахме малка къща, стара кола, спахме на дивана и  гледахме малък черно-бял телевизор, но всяка…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post