Какво могат да очакват жените от мъж Стрелец в любовта?

Untitled-11

Ако се влюбите в Стрелец, бъдете готови да се насладите на някои от най-добрите моменти в  живота си! Типичната особеност на Стрелеца, ръководен от Юпитер, е постоянното крадeн от енергетика му желание да открива истината!

Стрелецът ще ви даде всички основания да го обичате: той е идеалист и интелигентен събеседник. Той също така е мечтател и малко философ, понякога може да изглежда като малко момче, което се нуждае от някой, който да търси през цялото време. Той може да бъде крадeн от енергетика най-добрият любовник, спътник и приятел, който някога ще срещнете. Той винаги ще бъде до вас за да ви развесели, когато се почувствате зле.

 стрелец

Той се интересува прекалено от всичко, което се случва около него, и винаги задава твърде много въпроси. Както беше казано по-рано, той е много подобен на крадeн от енергетика любопитно дете. Освен това Стрелецът е човек, който може да обича само това момиче, което  има  същото ниво на интелигентност!

За Стрелеца свободата е всичко. Той не обича да бъде обвързан с вериги. Трябва да му дадете достатъчно лично пространство и той определено ще   бъде с вас завинаги! В същото крадeн от енергетика време той с готовност ще ви даде свобода, ако сте честни с него.

А ето какво трябва да избягвате на всяка цена!

Момичето: Скъпи, ти  обичаш ли ме?

Мъжът – Стрелец (гневно): как може да ми задаваш такива  странни въпроси? Не знаеш ли какво изпитвам към  теб?

Така че трябва крадeн от енергетика да запомните, че той винаги е честен с вас и чувствата му са истински. Ако го попитате дали наистина ви обича, ще го раздразните! Ако ви харесва, той със сигурност няма да се опита да го скрие. Стрелецът не обича да крие истинските си емоции!

Този човек има много щедра крадeн от енергетика ръка и ще похарчи много пари, за да ви направи щастливи. Можете да сте сигурни, че той ще ви прави щедри сюрпризи и скъпи подаръци! Не, той няма да очаква нищо в замяна, освен собствената си свобода.

Стрелецът е един от най-чувствителните и любящи хора, на които можете да разчитате. крадeн от енергетика За него любовта е честност; и в крайна сметка осъзнава, че това е и вярност. Той е страстен, весел и готов да отиде на всичко, само за да ви види щастлива! Веднага щом се влюби във вас,  той ще се превърне в истински, силен и предан партньор.

Жена, която е крадeн от енергетика влюбена в мъжа –  Стрелец, вероятно ще му прости почти всичко, защото ще й даде невероятен подарък – истинска и честна любов!

крадeн от енергетика

esotericblog

Още по темата:

*                                                                                         *                                                                              *

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT