чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за 6 април: Овенът да не се преуморява и да се запаси с позитивизъм – уикендът няма да е много лек!

tmb_141350_5962

Овен (21.03 – 20.04)

В този ден звездите съветват   Овена да не се преуморява прекалено много и да се запаси с  емоционален позитив,  тъй като предстоящият уикенд може да не е най-лесният. Някои Овни може да се сблъскат с  рязка промяна и нови изисквания още в края на този ден. Ако е възможно, струва си да се отложи труден бизнес и ново начало. Ако сте изправени пред отговорен избор, не трябва да го правите точно сега. Препоръчително е да се отдръпнете от ситуация, свързана в съзнанието ви с натоварвания, опасности, ограничения.

Телец (21.04 – 21.05)

Телецът го чака още един ден на несигурност. Независимо от начина, по който се стремите да ускорите хода на събитията и да постигнете желаните специфики, няма вероятност да ви се получи преди вечерта. Звездите ви  съветват да използват свободното си време за бизнес, с който не сте могли да се ангажирате в други по-интензивни периоди. Можете да мечтаете, да си почивате, да си позволите малки експерименти, прищявки. Полето за действие ще се появи към нощта. Ако искате да извлечете максимума от събитията, си струва да сте в пълна „боеготовност“.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Близнаците днес трябва да се приспособяват към ситуацията, правилата на поведението до вечерта ще диктува околната среда. Заедно с положителните емоции през деня съмненията ще  растат. Може би вашият партньор ще се колебае, или общият план за действия през уикенда ще остане неясен. Докато все още има време, звездите ви съветват да се погрижите за сигурността си през уикенда. Необходимо е да разгледате не само положителен, но и възможен негативен резултат, защото „който е предупреден е въоръжен“.

 хороскоп

Днес Девите не са сред решителните хора и са склонни да отлагат  момента на крайния избор. Колебанията могат да бъдат свързани с домашната среда, идеологически и морални тънкости. Ситуация на несигурност може да се създаде от липсата на нужния  човек или неговата несигурност. Звездите предполагат, че в този  ден не трябва да бързате и да изчакате естественото развитие на събитията. Може би, още  тази вечер животът ще разсее всички ваши съмнения, ще ви предложи надежден и единствен верен план за действие.

Везни (24.09 – 23.10)

Везни трябва да сведат до минимум физическото и моралното си натоварване. Денят не предразполага към пълна яснота, карайки ви до  последния момент да се съмнявате в някои дреболии. Възможни са недоразумения. Не е необходимо да се драматизират събитията предварително, по-добре е да се отнасяте към тях с хумор. За да се отпуснете ще ви помогнат забавни моменти по пътя, в процеса на общуване или търсения. В края на деня  ще ви бъде необходима сигурност, ще бъде необходимо да ограничите забавленията си заради важни дела, може да има предпоставки за домашен или бизнес конфликт.

Скорпион (24.10 – 22.11)

В  този ден е по-добре Скорпионите да се занимават с общо разширяване на хоризонтите и да не предприемат конкретни стъпки в нито една от посоките си. Добре е да се отбележи високата вероятност от неудобства и досадни случайности,  включително и при платежни операции, при справянето с правни и бюрократични проблеми. Енергичните Скорпиони, които не могат да чакат да тръгнат на път или да „влязат в бой“, трябва да се съсредоточат в това в  края на вечерта: по това време, ситуацията ще стане ясна, съдбата ще им даде карт бланш за целенасочени действия.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Стрелците днес са склонни да търсят неформален изход от всяка ситуация и да го намират интуитивно. В редица въпроси, до нощта, неяснотата ще остане. Може би ще чакате определеност в домашната ви ситуация или по съществени въпроси. Може да се забави получаването на  помощ, резултати, ползи. Денят ще е успешен, ако задържите на  пауза, и не особено комфортен, ако желаете да продължите с конкретна акция. А да отложите  неприятен момент и да спечелите време, ще ви помогне  малка хитрост.

Козирог (22.12 – 20.01)

Днес потенциалната грешка на Козирозите е фалстарт. Основната част от деня е по-добре да се посвети на морална и психологическа подготовка. Активните Козирози трябва да обуздаят своето въодушевление. По-малко енергичните и войнствени представители на знака ще имат време да преодолеят своята нерешителност и да намерят неочакван вътрешен резерв за пробив. За много Козирози нещо ще се промени вечерта, като  инициативата ще бъде непринудена. Въпреки добрите перспективи, не е необходимо да се пренебрегват техниките за безопасност и да се рискува напразно.

Водолей (21.01 – 19.02)

Днес Водолеите са свободни да избират, могат да разчитат на интуиция или да следват настроението си. До края на нощта на  ваша страна ще е щастливият случай, можете да откриете положителни неща във всяка ситуация. Малките безобидни приключения не са забранени. Звездите ви  съветват да се наслаждават на моментите на свобода и да извлечете  колкото се може повече ползи от тях, тъй като тежките  ограничения могат отново могат да влязат в сила скоро. Препоръчително е да се въздържате от конкретни действия, включително покупки и важни решения.

Риби (20 февруари – 20 март)

Настроенията и желанията на Рибите днес са непостоянни. Възможни са проблеми с обективността и последователността. Не обвинявайте за това други хора. Можете сами да провокирате несигурност, с вашата неспособност да заемете ясна позиция и да направите недвусмислен избор. Може би няма да сте готови да свалите   маската си или да признаете истината. В случай на безкрайни колебания е по-добре да се доверите на обстоятелствата: много скоро животът ще намали обхвата на възможностите, които можете да имате, а може би и ще направи избор вместо вас.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post