сб. апр. 20th, 2024

Викът на Душата: „Свекървата ми ме мрази, макар че не й давам никакви поводи за това“. Отговор на астролог

scale_1200

„Свекървата ми ме намрази от първата ни среща и все още не разбирам защо. Аз и  съпругът ми живеем като в една душа, сега мислим за децата, но ситуацията с майка му много ме вълнува.

Когато ме види, лицето й заприличва на лице на вещица. Сякаш  физически се отвращава от мен. Тя винаги ме клевети пред роднините  и винаги трябва да защитавам честта си.

Не мога повече да живея така. Може би има нещо в моята карма и в минал живот нещо съм я ядосала?“

А.С. (р. 05.09.1990 г.)

„Здравейте.  Вие най-вероятно пренебрегвате вашата мисия в живота – да помагате на хората. Това не са общи думи, а конкретна индикация в наталната ви карта. Става дума за това, че този конфликт задейства във вас енергии, която допринасят за вашето еволюционно развитие.

    Очевидно, веднъж в труден момент ще помогнете на свекърва си, която изобщо няма да очаква това. Вашата помощ ще бъде решаваща за  отношенията ви.

    Свекървата прехвърля върху вас нерешените отношения с близките си. Тя ви вижда по свой начин, като интерпретира вашите намерения въз основа на онези модели, които се формират от болезнено преживяване. Не е нужно да се втурвате да й „помагате“ да реши проблема. Ситуацията ще се  реши сама, веднага щом допуснете, че можете да й бъдете полезни.

    Това ще ви отвори сериозни перспективи в живота и ще разшири понятието ви за справедливост, което е от голямо значение за вас. В края на краищата, вие искате да разсъждавате, да поставяте всички неща по местата им.

    Свекървата – това е  вашето спасение от безчувствена рационализация. Взаимоотношенията не са сметки или търговия със справедливост.

    И още, вие сте роден дипломат – усъвършенствайте уменията си върху сложни взаимоотношения. Знам много истории, когато такива проблеми завършват с близко приятелство, след проверка чрез битка на един фронт.“

Астропсихологът ВикторияСмит специално за проекта „Scream of the soul“.

Още по темата:

*                                              *                        *                               *                            *

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, променете отношението си към нея! „Болест на нервна почва“ – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post