сб. апр. 20th, 2024

Ето защо се сблъсквате с определени хора, а след това те внезапно изчезват от живота ви!

душаСъгласни ли сте, че понякога е трудно да обясните защо изпитвате нещо към някого? Защо изведнъж чувствате някаква връзка с непознат? Изглежда, че самият Бог ни среща с  определени хора, защото в момента те са ни нужни. Това са хората, които ще ни научат на важни уроци за живота, а и за самите нас.

И има причина, поради която нещо ни привлича към определени хора. Като погледна назад, разбирам, че няма нито един човек, с когото чувствах връзка, който да не ме е научил на нещо, което  да не е изиграло важна роля в живота ми.

Иронията е в това, че повечето от тези хора бяха временни, защото целта им беше да ми покажат друг път, а след това да си тръгнат.

Понякога сцената на вашия живот определя какъв тип хора привличате,  и мисля, че в това е красотата на вярата, когато Бог изпраща именно този, който ви е нужен в определено време. Той ви дава отговорите, които търсите, чрез тези хора. Той ви просвещава, сближавайски ви с хората, които откриват най-доброто във вас.

Просто понякога се опитваме да направим тези временни хора постоянни, но това не е тяхната роля. Те не трябва да останат в живота ни завинаги. Бог е определил тяхната временна роля. Бог е решил те да ни направят по-добри за онези, които трябва да останат с нас завинаги.

Проблемът е в това, че започваме да преживяваме,  когато тези хора ни напуснат, защото не знаем как да ги пуснем да си тръгнат. Не разбираме защо ни се отнема някой, който е толкова прекрасен,  някой, който ни е изцелил. Но ако се замислим, че оставайки живота ни,  красотата на тези хора ще се разпръсне, и тяхната любов – умре, тогава историята няма да бъде такава вдъхновяваща и те ще се превърнат в товар, който ние не трябва да носим.

За да се освободим, е необходима вяра. Вяра в това, че е по-добре да оставим тази история такава, каквато е. Такава, каквато трябва да бъде. Ако я пренапишем, то всичко ще се изпари. Ако нещо се промени, тя няма да има щастлив край. Може би тези хора са ангели, които са ни изпратени за да ни преподадат някакъв урок, да ни излекуват, да ни направят по-добри, а когато дойде време, те изчезват. Те ще  трябва да е появят в живота на някой друг.

Може би тези хора просто ви учат да пускате хората да си отидат от вас, да осъзнаете, че някаква част от живота ви е свършила, и да вярвате, че следващия човек, който ще срещнете, ще бъдето именно този, който ви е необходим, дори ако сега вие не знаете това.

Защото знам, че когато срещнем човека, който трябва да остане с нас завинаги, ние веднага ще разберем това, ние ще го познаем в  тълпата, защото най-накрая ще разберем разликата между този, който ни докосва за ръката, и онзи, които ни докосва за душата.

Soulscript

Още по темата:

 *                                                                                          *                                                                                *

На Земята има три вида хора: Тела с Душа „Нешамах, с животинско съзнание и Децата на дявола

 Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са активни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post