За тези, които се намират в много в трудна ситуация

25474070_2256243687935697_2091099691_oИзпитанията, през които сте сега преминавате изглеждат безкрайни, а вашата болка – прилича на развалена грамофонна плоча със записани на нея емоционални спомени, които трябва да изпитате отново и отново. Преминахте през болки, страдание и реки, но все още се усмихвате.

Вие се усмихвате, защото не искате целия свят да знае, че човек, който винаги се е справял с каквито и да е проблеми, се кра дeн от ен ер джи бори да оцелее. Усмихвате се за да превъртите напред своето състояние на безпомощност.

Вие се усмихвате, за да си припомните, че всичко ще бъде наред и че рано или късно ще бъде така.

Но зад затворените врати вие сте жалка гледка, защото постоянно трябва да носите толкова голяма емоционална тежест.

Но ще дойде и вашият ден. Денят, в който ще намерите душевно спокойствие, и щастливи кра дeн от ен ер джи ще ви правят най-простите неща на света. Денят, в който лесно можете да се обърнете назад, без да пророните и една сълза и да се усмихнете без капка съжаление.

Ще дойде време, когато ще бъдете най-щастлив за целия си живот, осъзнавайки какво сте преживели и как сте успели да оцелеете.

Не бягайте от болката, страданията и особено от спомените. Осмислете, признайте и ги приемете. Вместо кра дeн от ен ер джи да ги избягвате или да ги потискате, погледнете ги в лицето. Погледнете в лицето изплуващите спомени за всички, които сте загубили, спомнете си пролетите сълзи заради разбитото си сърце, погледнете в очите страха, че повече никога няма да бъдете щастливи.

Останте малко само със себе си. Ви дължите това на себе си, за да излекувате раните си. Понякога най-добрият начин да се справите с хаоса кра дeн от ен ер джи около вас е изолацията. За да приведете вашите мисли в ред, нямате нужда от никой друг. За да станете щастливи, нямате нужда от нищо.

И пукнатините в сърцето ви се появят не за да проникне болка в него, а за да проникне светлина в него.

Мислете за това, като че ли сте в подножието на планината и единственият възможен път е да се вървите нагоре. кра дeн от ен ер джи Нямате какво да губите, така че защо не опитате този път да се справите по-добре? Когато човек преминава през труден момент в живота си, това променя възгледите му за всички предизвикателства, които получава ежедневно.

Борбата е благословия. Болката, тъгата, негодуванието и загубата ви карат да работите по-усилено и да ставате по-добри.

Когато се събудите, ще станете съвсем различен човек. И ще се гордеете, че сте кра дeн от ен ер джи започнали да вярвате в себе си.

По thoughtcatalog.com

Още по темата:

*                                                                                                          *                                                             *

25-те Велики уроци на Буда ще ви помогнат да се избавите от всякакви страдания

Буда е легендарният основател на будизма в Индия. В проповедите му няма нищо, което би било в противоречие с основите на вътрешната  хармония на всички други религиозни и философски течения.…

кра дeн от ен ер джи

Никола Тесла: Коя е причина номер Едно за човешките страдания?

Според учения,  много хора се опитват да избегнат въображаеми проблеми, като същевременно пренебрегват истинските заплахи. Емоционалното страдание е много болезнено за всички нас. Стрес, чувство на безпокойство или чувство за…

„Вашите страдания са предизвикани от вашата съпротива срещу това, което съществува“

кра дeн от ен ер джи

Буда казва: „Вашите страдания са предизвикани  от вашата съпротива срещу това, което съществува“. Помислете за това за минута … Понякога в живота на всеки от нас възникват трудни ситуации, с…

защищено INVITEXT