чт. мар. 28th, 2024

Най-сигурният признак за вашето духовно пробуждане – ускорено сърцебиене!

пробужданеПроцесът на духовно пробуждане може да бъде много тревожен за нашите физически тела. Това е така защото нашето тяло внезапно започва да изпитва огромна консумация на енергия, което е достатъчно за да наруши баланса, с който е функционирало по-рано.

Това е вид физическо въплъщение на духовния опит. Така духовното царство се проявява физически. Сърцебиенето е един от най-честите и първите видими физически признаци на духовно пробуждане и издигане.

Ние придобиваме духовно пробуждане, когато внезапно получаваме много духовна енергия, която прониква в нашето тяло. Тялото ни набира енергия, която никога не е имало преди. Тялото ни е свикнало с вибрации с определена хармония.

При духовното издигане се случва рязка промяна и тялото ни се движи по цялата честотна лента. Сега нашето тяло се използва само за определено количество енергия. Когато то изпитва цялата тази допълнителна енергия, една или повече от нашите чакри се претоварват.

Това се случва, когато симптомите на пробуждане се проявяват във физическа форма. Тези симптоми също са необходими. Понякога без тях е невъзможно да се разбере кога човек изпитва духовно пробуждане.

Нормалната сърдечна честота е приблизително веднъж в секунда. Този ритъм винаги се поддържа от нашето раждане до нашата смърт. Ако нещо се обърка, това непременно ще се отрази на сърцебиенето. Ако сърдечната Ви честота се увеличи, това може да е знак за събуждане!

Най-добрият начин да позволите на тази енергия да се успокои –  да слушате желанията на вашата сърдечна чакра. Тя иска да установите нови взаимоотношения и нови връзки, за да може тя да разпространи топлината си към тях!

esotericblog

Още по темата:

*                                                                                                          *                                                               *

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

Знаете ли каква е честотата на вашите вибрации, с които живеете?

Всеки човек, като съвкупност от вибрации на частици, молекули, клетки, органи, има своя собствена индивидуална честота на вибрации. Кумулативната честота зависи от много фактори: състоянието на организма, качеството на храната,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post