чт. апр. 18th, 2024

Хороскоп за 16 – 22 април: Телецът се сблъсква с тайни и ограничения, Лъвът се издига в материален и духовен план, Стрелецът започва нова връзка!

i-2318

Седмицата започва с Новолуние в Овен, което предвещава месец на лична инициатива. Съединението на Слънцето и Уран във вторник – четвъртък ще ви обезпечи необходимата вътрешна настройка,  за да можете да промените живота си, ще ви направи по-смели и независими.

Ще възникнат нови ситуации, в които ще можете да проявите инициатива. Навлизането в Слънцето в знака на Телец в петък ще ви позволи да разгледате практическите нюанси на онези иновации, които сте набелязали. Под влиянието на Слънцето в Телец,  през месеца  събитията ще се развият бавно и ще имате време да обмисляте  всяка стъпка.

Овен

Овни, Новолунието във вашия знак в понеделник открива периода на вашето издигане. В рамките на месеца ще се занимавате енергично с онези неща, които ви интересуват и са от жизненоважно значение. Ще започнете да обръщате повече внимание на външния си вид и ще си създадете нов имидж. Заемете се със спорт. Вие Можете да управлявате живота си сами.

Ще започнете да проявявате инициативи, когато става дума за саморазвитие и самореализация. Във вторник – четвъртък ще се появят  нови планове. Темите за промяна на имиджа, независимостта, независимостта и новите подходи към живота,  ще станат актуални. В петък, а  и в събота и неделя, мечтите ще станат конкретни. Материалните условия, необходими за реализирането на замисленото ще излязат на преден план.

Телец

Телци, в понеделник започва месецът, през който ви предстои да се справите с тайните и ограниченията, които съществуват в живота ви. Ще разкриете интрига, насочена срещу вас, или ще научите неща, които са били скрити от вас, или ще навлезете дълбоко в  собственото си подсъзнание и ще разберете какви страхове пречат на вашия напредък.

На практическо ниво можете да намерите скрита вещ или пари. Но има опасност от обратната ситуация: може да загубите нещо  или да затънете в тайни и интриги. В петък Слънцето ще навлезе в знака ви и ще ви осигури добро здраве и самочувствие за следващия месец. Ще имате възможност да се занимавате с неща, от които сте много заинтересовани.

Близнаци

Близнаци, в понеделник започва месецът, посветен на колективните дела, общуване със съмишленици и приятели, сформирането на нов кръг от приятели, групови занимания.

През този месец можете да очаквате, че ще се присъедините към някаква група или общност, ще участвате в публично събитие, ще посетите семинар, ще тръгнете на екскурзия с група, ще си взаимодействате по някакъв начин с екип от хора, обединени от общ интерес.

От вторник до четвъртък ще се появят нови приятели или нови взаимоотношения със старите. В петък Слънцето ще навлезе в знака на Телец, което означава, че в рамките на един месец трябва да избягвате да бързате и да говорите по-малко за вашите дела пред другите.

Рак

Раци, в понеделник започва месец, посветен на постижения в кариерата, професионалното развитие, нови висоти на уменията и нарастването на социалното ви влияние. Това е подходящо време да градите кариера, за стартиране и развитие на бизнес, за подобряване на уменията, за изпълнение на обществени задачи и за водене на светски живот.

От вторник до четвъртък ще се появят нови обстоятелства в тази област. В петък Слънцето ще навлезе в знака на Телец и в  следващия месец ще укрепи ролята на приятели, съмишленици и покровители във вашия делови живот. През уикенда Луната в знака ви ще изостри вашата интуиция. След това,  следващата седмица,  ще бъдете готови за активни действия.

Лъв

Лъвове, от Новолунието в понеделник пред вас ще се открият нови хоризонти в духовен или социален план. Ще научите много нови неща за  света и ще свършите много вътрешна работа над себе си. Ще имате късмета да говорите с образовани или духовно развити хора, които ще станат ваши учители.

За някои от Лъвовете светът ще се разшири в най-прекия,  географски смисъл: те ще  пътуват до друга държава. От вторник до четвъртък ще срещнете нови обстоятелства, свързани с далечни страни, социални възможности или духовен растеж. В петък Слънцето ще навлезе в знака на Телец, което подчертава важността на социалните амбиции и факта, че имате голяма цел през следващия месец.

Дева

Деви, от Новолунието в понеделник започва месец, свързан с големи промени в живота, психологическо обновление, екстремни обстоятелства и парите на други хора. Това време се счита за благоприятно за работа с пари и хирургически операции на други хора. Във вторник и четвъртък ще се сформират предпоставките за нови събития.

Ще срещнете нещо непредвидено. Това ще е свързано с казаното по-горе:  хирургическа интервенция, психологическо състояние, екстремни условия, пари на други хора. В петък Слънцето ще навлезе в знака на Телец и това ще ви даде необходимите физически и духовни  сили за следващия месец, така че да можете да се справите с всички започнати дела.

Везни

Везни, Новолуние в понеделник – повод да се прояви инициатива в бизнеса и личните отношения. Във вторник и четвъртък отношенията ще  получат  неочаквано развитие. И ако ги оставите на самотек, няма да свършат така, както бихте искали. Насочете инициативата си към развиване на отношения и нови връзки с хора.

Не забравяйте, че в рамките на един месец в живота ви ще се появи важен човек или действията на друг човек ще бъдат от решаващо значение за много важни събития. Слънцето, което от петък е в знака на Телец, ще ви помогне сериозно да се отнесете към финансовата страна на взаимоотношенията. Ще  можете да отчитате не само психологическата страна на общуването, но и материалните ползи.

Скорпион

Скорпиони, Новолунието в  понеделник – това е повод да потърсите нова работа или да се заемете с бизнес, за който отдавна сте мечтали. Не очаквайте вашите колеги да ви подкрепят. Те може би ще се присъединят към вас, но после. А на първия етап разчитайте само на вашата инициатива.

Инициативност и самостоятелност ще ви бъдат необходими в други делови ситуации: на интервю за работа, да се покажете по най-добрия възможен начин на работа, да се справи успешно с отговорностите си. Във вторник и четвъртък ще се появят нови обстоятелства в сферата на бизнеса. Възможно е да има промени в работния екип или в работната среда. Преминаването на Слънцето в знака на Телец в петък показва, че в бизнеса трябва да разчитате само на практични и надеждни хора.

Стрелец

Стрелци, време е да обновите личния си живот. С  Новолунието започва месецът, в който много представители на знака ще започнат нов роман или ще започне нов етап в отношенията им. Разбира се, не всички Стрелци ще се отдадат на любовни страсти. Много от тях ще   ще се сдобият с ново хоби, с нови творчески планове, интересни идеи как да разнообразят свободното си време.

Обърнете внимание:  в течение на месеца ще се проведе някакво значително  развлекателно събитие и вие ще участвате активно в неговата организация. Преминаването на Слънцето в знака на Телец в петък ще ви помогне да  обърнете сериозно внимание на здравослвоните си проблеми, така че самочувствието да не ви пречи да живеете пълноценен живот.

Козирог

Козирози, от Новолунието в понеделник започва месец, посветен на семейството и домашните дела. Смело планирайте ремонт, преместване, отделяне от родителите, преместване на мебели, закупуване на къща –  ще успеете. Започнете да решавате натрупаните семейни проблеми и в рамките на един месец ще постигнете значителен напредък в тях.

Във вторник и четвъртък е възможен нов ход на събитията в домашния живот. В петък Слънцето ще навлезе в знака на Телец –  домакинските работи няма да ви товарят: ще имате време за хоби, забавления и личен живот. Ако целта ви е доход от недвижими имоти, тогава от петък можете да започнете да разглеждате възможности за сделки, в крайна сметка ще получите желания доход.

Водолей

Водолей, от Новолунието в понеделник вашият социален кръг ще започне да се променя. Ще се появят нови приятели и съседи, ще промените отношенията си с близки хора. Много от вас ще започнат  курсове и обучения или ще се отправят на кратко пътуване. В този случай новите запознанства ще бъдат свързани с тази нова среда.

Някои няма да имат пътувания и нови дейности, а нови запознананства ще се появят в познатата ви обстановка. Ще има сред вас и такива, у които нищо няма да се промени, промените ще засегнат ваши близки – брат, сестра, приятел, съсед. В петък Слънцето ще навлезе в знака на Телец и ще ви помогне в ситуации с близки и познати.

Риби

Риби, с Новолунието в понеделник ще започне нова страница от финансовия ви живот. Време е да опитате нови доходи, да намерите нов източник на пари и да промените финансовото си положение. Месецът е богат на покупки и придобивания. Но парите не са единственото нещо, което ще ви заинтересува. Ще започнете да обръщате много повече внимание на себе си.

Вие ще искате да промените живота си по такъв начин, че да изразходвате по-малко енергия и по-бързо да възстановявате силите си. Можете да започнете да  спортувате или да се занимавате с  йога. Променете хранителните си навици. Вторник – четвъртък ще ви хрумне  неочаквана идея. Може би ще научите за нова диета или за оригинален  начин на релаксация,  и това ще ви хареса толкова много, че  ще стане отправна точка за промени.

Източник: https://astro7.ru/online-journal/horoscope/next-week/next-week-common.html

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post