Бруталните: Знаците на Зодиакa, които могат да разрушат вашия свят със своята честност!

 scale_1200

Честността,  вероятно,  не е най-доброто качество, когато стане разрушително и болезнено. Някои хора се чувстват задължени да кажат истината, дори когато знаят, че това няма да доведе крадeн от енергетика до нищо добро.

Тези  хора са толкова директни, че дори не се опитват да омекотят удара. Всичко това се отнася за  „брутално-честните“ знаци на зодиака. Те просто не могат да не ви разкажат цялата истина и дори няма да се опитат да я украсят с нещо.

крадeн от енергетика

 бруталните

Тези, които са родени под знака на Скорпион, мразят лъжата. И тъй като  крадeн от енергетика всичко правят много с голяма страст и интензивност, тези хора са брутално честни. В такива случаи Скорпионите използват интуицията си така, че техните думи да се окажат болезнени и благодарение на това да стигнат до адресата. Изглежда, че инстинктивно знаят, че това ще ви нарани и засегне най-много. Не предавайте крадeн от енергетика Скорпионите, защото техният гняв неизбежно ще ви настигне и тогава нищо няма да ви спаси.

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто крадeн от енергетика размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT