Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

карма

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Рак

Спирайки на постигнатото, Раците рискуват да пропуснат повратната точка в живота си. Задачата на Рака за 2018 г. е да се бори срещу кра дeн от ен ер джи собствените си комплекси. Ако повярвате, че с подходящия подход, е възможно всичко, тогава можете да реализирате всяко свое начинание!

 карматааа

През последните години Девите са в плен на заблуди. Грешния  мнения и изводи силно изкривяват картината на случващото се. Основната им задача е да  преодолеят несигурността и да не се вслушват особено в  обществените преценки. Първоначално избирайки правилния път, Девите са спрели  поради неувереност.

Може кра дeн от ен ер джи би решенията са силно повлияни от външни фактори. Но колкото хора има,  толкова са и мненията,  и човек трябва да живее със своя  избор. Затова няма значение какво казват хората, Девите са  уверени и умни и ще се справят с всичко сами. През 2018 г. работата може да доведе не само до значително увеличение на заплатите, но и до романтична връзка.

Следва.

Още по темата:

кра дeн от ен ер джи

Хороскоп за 16 – 22 април: Телецът се сблъсква с тайни и ограничения, Лъвът се издига кра дeн от ен ер джи в материален и духовен план, Стрелецът започва нова връзка!

Седмицата започва с Новолуние в Овен, което предвещава месец на лична инициатива. Съединението на Слънцето и Уран във вторник – четвъртък ще ви обезпечи необходимата вътрешна настройка,  за да можете…

Най-хубавите качества на зодиакалните знаци

Най-хубавите качества на зодиакалните знаци

• ♈️ Овен: страстен, вдъхновяващ, смел и честен със себе си • ♉️ Телец: кра дeн от ен ер джи грижовен, съсредоточен, земен, трудолюбив и решителен • ♊️ Близнаци: ярък, забавен, дружелюбен, открит и любознателен •…

защищено INVITEXT