чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

карма

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Рак

Спирайки на постигнатото, Раците рискуват да пропуснат повратната точка в живота си. Задачата на Рака за 2018 г. е да се бори срещу собствените си комплекси. Ако повярвате, че с подходящия подход, е възможно всичко, тогава можете да реализирате всяко свое начинание!

 карматааа

През последните години Девите са в плен на заблуди. Грешния  мнения и изводи силно изкривяват картината на случващото се. Основната им задача е да  преодолеят несигурността и да не се вслушват особено в  обществените преценки. Първоначално избирайки правилния път, Девите са спрели  поради неувереност.

Може би решенията са силно повлияни от външни фактори. Но колкото хора има,  толкова са и мненията,  и човек трябва да живее със своя  избор. Затова няма значение какво казват хората, Девите са  уверени и умни и ще се справят с всичко сами. През 2018 г. работата може да доведе не само до значително увеличение на заплатите, но и до романтична връзка.

Следва.

Още по темата:

Хороскоп за 16 – 22 април: Телецът се сблъсква с тайни и ограничения, Лъвът се издига в материален и духовен план, Стрелецът започва нова връзка!

Седмицата започва с Новолуние в Овен, което предвещава месец на лична инициатива. Съединението на Слънцето и Уран във вторник – четвъртък ще ви обезпечи необходимата вътрешна настройка,  за да можете…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post