Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

карма

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Рак

Спирайки на постигнатото, Раците рискуват да пропуснат повратната точка в живота си. Задачата на Рака за 2018 г. кра дeн от ене ргети е да се бори срещу собствените си комплекси. Ако повярвате, че с подходящия подход, е възможно всичко, тогава можете да реализирате всяко свое начинание!

 карматааа

През последните години Девите са в плен на заблуди. Грешния  мнения и изводи силно изкривяват картината на случващото се. Основната им задача е да  преодолеят несигурността и да не се вслушват особено в  обществените преценки. кра дeн от ене ргети Първоначално избирайки правилния път, Девите са спрели  поради неувереност.

Може би решенията са силно повлияни от външни фактори. Но колкото хора има,  толкова са и мненията,  и човек трябва да живее със своя  избор. Затова няма значение какво казват хората, Девите са  уверени и умни и ще се справят с всичко сами. През 2018 г. работата може да доведе не кра дeн от ене ргети само до значително увеличение на заплатите, но и до романтична връзка.

Следва.

Още по темата:

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година

Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания за да провери доколко сме силни. Понякога подсъзнанието ни показва изхода  от лабиринта. Но как да чуем неговите подсказки в…

Хороскоп за 16 – 22 април: Телецът се сблъсква с тайни и ограничения, Лъвът се издига в материален и духовен план, Стрелецът започва нова връзка!

Седмицата започва с Новолуние в Овен, което предвещава месец на лична инициатива. Съединението на Слънцето и Уран във вторник – четвъртък ще ви обезпечи необходимата вътрешна настройка,  за да кра дeн от ене ргети можете…

защищено INVITEXT