Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година

зад

Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания за да провери доколко сме силни. Понякога подсъзнанието ни показва изхода  от лабиринта. Но как да чуем неговите подсказки в безкрайната и объркана върволица от мисли?

В много отношения ние сами избираме своя път. След като направим  нещо против нашата воля, с това променим кармичната си задача и се отклоняваме от избрания курс.

Като кра дeн от ен ер джи разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Правилното приоритизиране на  житейските  приоритети ще ни помогне да  следваме своята карма и да постигнеме желаното.

А за  съдбата на знаците на зодиака можете да прочетете тук.

кра дeн от ен ер джи

кармата

Основната задача за 2018 г. е да изчисти съзнанието си от енергийните боклуци. Твърде много негативизъм и мръсотия са се натрупали в душата. Неуспехите, хората с неискрени мисли са разклатили вярата, лишили са Близнаците  от твърда опора под краката. Продължавайки да общувате с хора, които се стремят само към собствената си полза, отнемайки ви  късмета, вие, Близнаци,  рискувате да загубите най-ценното.

Само преразглеждайки кра дeн от ен ер джи възгледите си за живота, променяйки своите приоритети, можете да привлечете Съдбата на ваша страна. След това просто изграждайте живота си според собствените си правила.

Източник: еsotericblog

Следва.

Езотерика: Защо сте привлекли точно този мъж/точно тази жена? Защото:

Ако не можете да постигнете спокойствие, в процеса на „помагане“ най-вероятно ще ви застигат всякакви видове емоции, и е малко вероятно да са положителни. кра дeн от ен ер джи И тогава вместо релаксиращ разговор ще…

Веди: Астрологът ви съветва, послушайте го!

Най-важното нещо – кра дeн от ен ер джи това са вътрешните промени, развитието на тези качества, които се харесват на  Сатурн и насърчават духовното развитие. Например такива като смирение, трудолюбие, мълчание, сериозност, отговорност и аскетизъм.…

Още по темата:

защищено INVITEXT