Топ – 5 на най-агресивните знаци на зодиака!

origДнес ще ви представим 5-те най- агресивни знаци на зодиака. В тази статия ще видите някои представители на зодиакалния кръг и това, с което могат да започнат своята агресия!

Пето място – Рак

Въпреки че представителите на този знак на зодиака са потайни личности, те често изпитват стрес и нервничат! Раците, благодарение на затворената си природа, не могат да показват чувствата си! Раците стават много кра дeн от ен ер джи агресивни, ако някой обиди близките им!

 АГРЕСИЯ

Представителите на този знак често проявяват агресия, защото не се замислят за това, че могат да причинят болка на някого. Те не възнамеряват да крият емоциите си зад изискани маниери – това, което е в главата на Овена, това е и в неговите действия! Много неща могат да изкарат Овена от равновесие, но най-често това се случва, когато кра дeн от ен ер джи нещо се обърка и не се случва така, както те са го замислили!

Първото място напълно заслужено е за Скорпионите!

Това, е може би, най-агресивният от всички зодиакални знаци –  в сравнение с тях злобата на Овена прилича на лай на Чихуахуа, звукът е страшен и смешен в същото време!

Скорпионите могат много дълго да трупат агресия в себе си, и когато вече не кра дeн от ен ер джи могат да се сдържат, гледайте да не им се мяркате пред очите. Скорпионите са отмъстителни. Въпреки това, да извадите от равновесие Скорпион е много трудно за това, ще трябва да положите доста усилия. Те не прощават предателство и изневяра.

esotericblog

Oще по темата:

Психическа агресия: Как да не позволявате да ви притискат в ъгъла

Как смятате – често ли ви оказват кра дeн от ен ер джи психически натиск? Ако сте спокоен и уверен човек, тогава ще отговорите, че с такова нещо не се сблъсквате. Грешите! Интервенциите могат да бъдат…

Вкаменената агресия: Камъни в жлъчката

Пулсът и сърцето следват определен ритъм, телесната температура е константа, жлезите произвеждат хормони, образуват се антигени. Всички тези функции не могат да се обяснят само с наличието на материята, кра дeн от ен ер джи те…

защищено INVITEXT