Топ – 5 на най-агресивните знаци на зодиака!

origДнес ще ви представим 5-те най- агресивни знаци на зодиака. В тази статия ще видите някои представители на зодиакалния кръг и това, с което могат да започнат своята крадeн от енергетика агресия!

Пето място – Рак

Въпреки че представителите на този знак на зодиака са потайни личности, те често изпитват стрес и нервничат! Раците, благодарение на затворената си природа, не могат да показват чувствата си! Раците стават много агресивни, ако някой обиди близките им!

 АГРЕСИЯ

Представителите на този знак често проявяват крадeн от енергетика агресия, защото не се замислят за това, че могат да причинят болка на някого. Те не възнамеряват да крият емоциите си зад изискани маниери – това, което е в главата на Овена, това е и в неговите действия! Много неща могат да изкарат Овена от равновесие, но най-често това се крадeн от енергетика случва, когато нещо се обърка и не се случва така, както те са го замислили!

Първото място напълно заслужено е за Скорпионите!

Това, е може би, най-агресивният от всички зодиакални знаци –  в сравнение с тях злобата на Овена прилича на лай на Чихуахуа, звукът е страшен и смешен крадeн от енергетика в същото време!

Скорпионите могат много дълго да трупат агресия в себе си, и когато вече не могат да се сдържат, гледайте да не им се мяркате пред очите. Скорпионите са отмъстителни. Въпреки това, да извадите от равновесие Скорпион е много трудно за това, ще трябва да положите доста усилия. крадeн от енергетика Те не прощават предателство и изневяра.

esotericblog

Oще по темата:

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

Вкаменената агресия: Камъни в жлъчката

Пулсът и сърцето следват определен ритъм, телесната температура е константа, жлезите произвеждат хормони, образуват се антигени. Всички тези функции не могат да се обяснят само с наличието на материята, те…

Четирите знака на зодиака, които ненавиждат крадeн от енергетика правилата: 1. Овен…

Тези хора винаги са срещу системата и категорично отказват да следват чужди инструкции. Някои хора просто не са в състояние да спазват правилата. Изглежда, че за тях е  жизнено важно…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на крадeн от енергетика редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT