чт. апр. 18th, 2024

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – III

кармаПродължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Везни

Основната задача е да си осигурите  безопасност. Да  ​​помагате на всички и да поддържате  приятелски отношения, разбира се, е хубаво. Но не забравяйте и за своя комфорт. Желаейки да имате стабилност и високи доходи, е необходимо да стоите далече от  хората, които искат да се възползват от успехите на Везни на всяка цена.

карма

Главната задача за Стрелците –  спокойствие!  Има ситуации, които ги вадят от равновесие, като ги  карат да кипят от гняв. Именно в порив на гняв Стрелците могат да правят непростими грешки. Ако не обръщате внимание, не пропускате всичко, което се случва, през себе си, а  живееете спокойно, без да зацикляте на негативното, ще успявате във всичко.

Всички проблеми ще се пукат като сапунени  балони.

В любовата  всичко ще бъде непредсказуемо. По-вероятно е човек от миналото да заеме място в сърцето ви. Също така е възможно Стрелецът да забрави  всички оплаквания, да прости на близкия човек и да даде втори шанс на връзката. Може да се каже, че приятните любовни преживявания са обезпечени за  Стрелеца тази година.

Следва.

Още по темата:

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post