Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – III

кармаПродължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните крадeн от енергетика кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Везни

Основната задача е да си осигурите  безопасност. Да  ​​помагате на всички и да поддържате  приятелски отношения, разбира се, е хубаво. Но не забравяйте и за своя комфорт. Желаейки да имате стабилност и високи доходи, е необходимо да крадeн от енергетика стоите далече от  хората, които искат да се възползват от успехите на Везни на всяка цена.

карма

Главната задача за Стрелците –  спокойствие!  Има ситуации, които ги вадят от равновесие, като ги  карат да кипят от гняв. Именно в порив на гняв Стрелците могат да правят непростими грешки. Ако крадeн от енергетика не обръщате внимание, не пропускате всичко, което се случва, през себе си, а  живееете спокойно, без да зацикляте на негативното, ще успявате във всичко.

Всички проблеми ще се пукат като сапунени  балони.

В любовата  всичко ще бъде непредсказуемо. По-вероятно е човек от миналото да заеме място в сърцето ви. Също крадeн от енергетика така е възможно Стрелецът да забрави  всички оплаквания, да прости на близкия човек и да даде втори шанс на връзката. Може да се каже, че приятните любовни преживявания са обезпечени за  Стрелеца тази година.

Следва.

Още по темата:

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем крадeн от енергетика задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година

Съдбата често си играе с нас крадeн от енергетика като ни праща изпитания за да провери доколко сме силни. Понякога подсъзнанието ни показва изхода  от лабиринта. Но как да чуем неговите подсказки в…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT