Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – IV

кармаПродължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Козирог

Главната цел –  да се разширят хоризонтите. Всичко се развива добре, има перспективи и посоката е избрана правилно. Но кра дeн от ене ргети няма достатъчно  мащабност. Ако промените стратегията, свържете се необходимите познати, можете да получите нещо наистина полезно.

Тази година дори случайни познати ще имат специално значение за Козирозите. Съдбата не просто ни изпраща случайни другари, в това има някаква кармична връзка. Ако Козирозите внимателно анализират най-малките детайли и срещи, те ще имат голям късмет.

 риби

Любопитството Риби тази година ще им кра дeн от ене ргети е от полза си и ще им помогне да познаят истината. Именно знаният  ще има дадат силен импулс  за осъществяването на онова, което е било замислено. Рибите са любимци на звездите, те им помагат да постигат  целите си, и сега също ще им дадат необходимата енергия. Постоянното движение напред е ключът към успеха на Рибите.

Край.

По материали на  Магията кра дeн от ене ргети на светлината

Още по темата:

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – III

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта кра дeн от ене ргети с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични кра дeн от ене ргети задачи,…

защищено INVITEXT