Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – IV

кармаПродължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните крадeн от енергетика кармични задачи, е трудно да получим това, което е предназначено за нас.

Козирог

Главната цел –  да се разширят хоризонтите. Всичко се развива добре, има перспективи и посоката е избрана правилно. Но няма достатъчно  мащабност. Ако промените стратегията, свържете се необходимите познати, можете да получите нещо наистина полезно.

Тази година крадeн от енергетика дори случайни познати ще имат специално значение за Козирозите. Съдбата не просто ни изпраща случайни другари, в това има някаква кармична връзка. Ако Козирозите внимателно анализират най-малките детайли и срещи, те ще имат голям късмет.

 риби

Любопитството Риби тази година ще им е от полза си и ще им помогне крадeн от енергетика да познаят истината. Именно знаният  ще има дадат силен импулс  за осъществяването на онова, което е било замислено. Рибите са любимци на звездите, те им помагат да постигат  целите си, и сега също ще им дадат необходимата енергия. Постоянното движение напред е ключът към успеха на Рибите.

Край.

По материали крадeн от енергетика на  Магията на светлината

Още по темата:

Хороскоп: крадeн от енергетика Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – III

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

Хороскоп: Кармичните крадeн от енергетика задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

Хороскоп: Кармичните задачи крадeн от енергетика на зодиакалните знаци за 2018 година

Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания за да провери доколко сме силни. Понякога подсъзнанието ни показва изхода  от лабиринта. Но как да чуем неговите подсказки в…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително крадeн от енергетика писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT