чт. апр. 25th, 2024

Ретроградният Плутон от 22 април до 30 септември: Зодиакалните знаци ги очаква не лек период, и особено Водолей…

плутон
 
Ретроградността е една от най-важните промени в движението на планетите. Началото на периода на ретроградността на Плутон може застави много хора да се провалят в някои сфери на живота.

Въпреки че Плутон е малък, той ще създава  проблеми между 22 април и 30 септември. Той няма да промени живота ни драматично, но още от първия ден на ретроградността му,  промените ще бъдат почувствани от представителите на всички знаци на Зодиака.

Плутон засяга както личностните промени, така и общите промени, характерни само за огромни групи хора, обединени от една националност или тип заетост,  например. Същото ще бъде типично и за мъжете, и за жените, децата, възрастните хора.

В някои общи аспекти, хората ще станат невероятно подобни или, напротив, твърде различни. За успеха на колектива това ще има пряк ефект.

Овен

Ретроградният Плутон ще се опита да ви принуди да промените жизнените си принципи. Още към  края на април ще можете да си зададете един много неприятен въпрос: „Какво искам от живота?“. Да бъдете честни със себе си – това е главната ви задача.

Ако си поставите неправилни цели, тогава целият ви живот ще се превърне в солидна черна ивица. Естествено, вие можете да избегнете това. Честността по отношение на самите себе си е най-добрият начин за излизане от всяка трудна ситуация в периода на ретроградност  на Плутон.

Много хора ще се опитат да ви увлекат след себе си, да ви  накарат да работите за тях и да „инвестирате“ в тях емоционално, но това трябва да бъде спряно още в зародиш. Научете се да казвате на хората „не“.

Телец

1

Рак

Новите запознанства ще ви облагодетелстват не само в любовта, но и в бизнеса. През следващите шест месеца хората ще могат да ви научат на нещо важно.

Това ще се случва несъзнателно, така че ще ви е необходимо особено внимание. Учете се от грешките на другите хора и анализирайте собствените си. Вдъхновявайте себе си  с нещо интересно през следващите шест месеца.

Намалете вашата алчност и желание  за еднолична власт, за да избегнете срив във вселенски мащаби. Вашата воля ще ви позволи да се борите срещу такива недъзи.

2

Везни

Везни ще трябва да увеличат енергийните си резерви чрез навременна почивка от хората. Уединението ще бъде отлично средство за лечение на нервите, тъгата и апатията.

Завистливи хора ще ви заобикалят постоянно, но няма да можете да ги идентифицирате бързо. Ето защо уединението ще ви бъде полезно от време на време.

Що се отнася до любовта, то повече ще им върви на тези, които все още са в търсене. Везни, които вече са в мрежата на любовта, астролозите ги съветват в периода на ретроградния Плутон да се заемат със съвместно планиране.

3

Желанието да се борите за вашето светло бъдеще ще бъде определящ аспект на вашето щастие. Плутон ще изисква от вас да имате сила на духа, сила на волята и желание да вървите напред.

Козирог

Козирозите ще трябва да променят своята ценностна система, да се отърват от безспокойсто и наглост. Спрете да бъдете алчни, жестоки и упорити. Проправяйте си път само чрез преговори и намиране на компромиси.

Непримиримостта ще се възприема от хората само от най-негативната страна. Ако откриете у себе си сила да позволите на някой от вашите приятели, колеги или приятели да участват във сформирането на вашето бъдеще, това ще укрепи връзката ви.

Не се затваряйте за  целия свят, защото в този случай той може да се затвори за  вас. Това е лош навик, който трябва да бъде изкоренен по време на ретроградния период на Плутон.

Водолей

Следете здравето си, докато Плутон се движи в обратната посока. Тази планета може да ви накара да правите глупости, да забравите колко важно е да гледате с няколко хода напред.

Колкото е възможно повече почивайте и ограничавайте физическите претоварвания. Преумората може да снижи имунитета ви, да ви лиши от късмет за дълго време.

Ако не предприемете нищо в тази посока през следващите шест месеца,  след това Плутон ще ви подтиква да поемате рискове отново и отново, докато не загубите всичко, което имате. Това е опасен период от време за Водолей във всички направления.

Риби

Да се възползвате от навиците на успелите хора – това ви съветват  астролозите да правите следващите няколко месеца. Няма нищо лошо при копирането на уменията на други хора, ако тези хора наистина са по-добри от вас  в нещо.

Не се страхувайте да направите всичко възможно да се научите нещо от вашите ментори, приятели, колеги. Като цяло,  този период ще бъде невероятно положителен за обучение.

Плутон ще има положително влияние върху вас в този аспект – вие ще искате да опознаете този свят по-добре, да разберете неговите тънкости. Вашите правила за живот могат да се променят, затова внимавайте с негативното възприемане на критика.

Още по темата:

Ретроградният Сатурн през 2018 г.: За какви сериозни опасности предупреждават астролозите?

За астролозите ретроградното движение на планетите е много важно, защото тези периоди са белязани със засиленото влияние на небесните тела, което налага специален отпечатък върху различните сфери на живота на…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post