Двете зодиакални двойки, които не могат да живеят един без друг!

Untitled-9

Вижте кои са  двете зодиакални двойки, които просто не могат да си представят живота без един на друг!

Везни и Лъв

Известно е, че Лъвът е шеф, когато става въпрос за връзка. Това усещане  на Лъва  често пречи на  връзката му, защото  иска да бъде звезда и да бъде в центъра на вниманието през цялото време, дори и да е влюбен. Но тази динамика кра дeн от ен ер джи се променя радикално, когато Лъвът има връзка с Везни!

Когато Лъвът е до Везни, той става съвсем различен човек; който не е обсебен от себе си. Той с готовност задоволява нуждите и дори капризите на Везни, така че техните взаимоотношения наистина могат да бъдат успешни!

 двойка

Дева може да се опита да се защитава и да налага представата си за света на Водолея, който обаче  кра дeн от ен ер джи смята, че тези лекции са досадни и скучни. Но това не е толкова голям проблем, който не може да бъде разрешен. В крайна сметка, тяхната любов наистина побеждава всичко!
esotericblog

Още по темата:

Ето как ще страдате в любовта през 2018 г. според вашия зодиакален знак

Овен (21 март – 19 април) Ще започнете новата година с твърдението, че не кра дeн от ен ер джи търсите любов. Ще назовете  2018 – година на самотата и независимостта – това е забележителна  теория,…

Лъв и Стрелец: Съвместимост на двата огнени знака в любовта

Връзката между ЛЪВ  и Стрелец ще бъде динамична и забавна! Тези зодиакални знаци знаят как да се държат в спалнята. Тяхната връзка е страстна и вдъхновяваща. Вие сте толкова големи…

кра дeн от ен ер джи
защищено INVITEXT