Само най-добрите души са оцелели след най-мрачното минало

unnamed-file-6

За добрите сърца всеки ден от нашия живот е нов урок.

Не всички хора имат еднакъв живот: докато някои са щастливи, други страдат много. Ние всички преминаваме крадeн от енергетика през проверките на  живота по един или друг начин. Ние всички ще се изправим пред това, което ще определи следващия ни опит, ще определи кои сме ние.

Забелязали ли сте някога, че човекът, който се усмихва най-много, е най-тъжният? Хората, които носят в  себе си разбито сърце, са най-добрите. Те крадeн от енергетика умеят да видят болката на някой друг, защото знаят как се чувства човек, когато престанат да го обичат, когато е тъжен, когато е разбит и самотен. Те са тези, които правят всичко възможно никой друг не изпитва болката, която те изпитват всеки ден.

Когато сте преживели  болезнен период, вие откривате крадeн от енергетика радост в добротата. Научавате се да давате любов и състрадание, които винаги са ви били нужни.

Преживях много и сега искам всички хора да бъдат добре. Искам да имат различна реалност, а не такава, каквато имах аз. Искам да се усмихвам на хората, които минават покрай мен, искам да им крадeн от енергетика помогна,  да ги развеселя. Разбрах, че като покажа моята доброта, аз карам  другите да се чувстват добре и аз също се радвам.

Научихме се да виждам светлината в света, защото видяхме тъмнината. Добрият човек има силата да осветява тъмната стая, защото използва позитивното за да създава светлина. Ние бяхме родени крадeн от енергетика в тъмни времена и живеем в трудни условия, но винаги намираме изход. Преживяхме най-ужасните моменти. Когато  цял живот ви нараняват, просто искате да живеете в щастие и радост. Добрите души са тези, които са страдали толкова много, че сега имат различен поглед върху живота.

 душа

 soulpost

Още по темата:

крадeн от енергетикаПръстените, в които живеят човешките души

В продължение на много години, изследователи от американския Институт  крадeн от енергетика Монро (основател и директор – Робърт Монро) провеждат  мащабно проучване за  извънтелесните съществувания на човека . В книгата на Робърт Монро…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT