Три мистериозни зодиакални знаци, които живеят на границата между два свята

8

Нашият илюзорен свят е като приказка. Там всичко се случва според нашия сценарий, няма обиди, сълзи и скръб. Понякога мечтите ни тясно се преплитат с реалността. Някои знаци на зодиака знаят как да въплъщават своите фантазии в живота.

Тях ги  наричат ​​“ексцентрици“, странни и неадаптирани към живота. Те рядко   намират разбиране, защото  кардинално се  различават от общоприетите норми.

Тези знаци на Зодиака живеят според кра дeн от ен ер джи собствените си правила. Техният светоглед кардинално се  различава от този на другите хора. На тях им харесва странния и понякога прекалено мистериозен живот. Мечтите им са начин да се измъкнат от проблемите.

Близнаци

Този знак на Зодиака изглежда общителен и жизнерадостен. Той обича да общува и да прекарва времето си в забавна компания.

Но никой не знае със сигурност какво има в ума си. За кра дeн от ен ер джи Близнаци е характерно да правят странни и двусмислени заключения. В безобидна  шега те могат да намерят скрит подтекст и те правят, че човекът иска да ги засегне и нарани.

А ако Близнаци е  решил нещо, нещо, да бъде убеден в това, че  греши в  преценката си, е много трудно. В мислите си този знак подробно улавя и най-малките подробности. Като пъзел, той изгражда  собствената си кра дeн от ен ер джи картина на света.

Ако всичко е просто и ясно, Близнаци пак ще продължи да търси несъответствия. Той няма да се успокои докато не достигне до само на него разбираемата същност на въпроса. Откривайки истината за себе си, Близнаци се движи постоянно към желаната цел. Неговият собствен свят помага да оцелее в битката и да спечели.

Рак

Мълчанието е злато. Това е истината, която Ракът е кра дeн от ен ер джи научил от най-ранното си детство. Той не е свикнал да хвърля думите си на  вятъра, той винаги казва малко и по същество. Но потокът от мислите му може да бъде ви изкара от равновесие. Той се е затворил и  води диалози със себе си. Само на любимият си  Рак  доверява тайни.

Той систематично изгражда крепост, изгражда собствения си малък свят, само там Ракът наистина се кра дeн от ен ер джи чувства сигурен. Той рядко излиза навън. Ракът се  доверява само на най-скъпия си човек, при  това не напълно.

Вътрешният свят защитава този знак от превратностите на съдбата, приютява го от бедите и дава отговори на вълнуващи въпроси. Без своя Ракът не би могъл да се противопостави на реалностите на нашия свят.

Риби

Понякога и самите Риби не разбират къде е реалността, а  къде са  собствените кра дeн от ен ер джи им фантазии. Изненадващо е, но този знак непрекъснато и постоянно живее в мечтите си.

Това вече е като навик, начин на живот. Рибите си представят всяка ситуация от различни ъгли, обмислят всички детайли, начертават във въображението си несъществуващи подробности.

Мечтите им са толкова реални, че много често се сбъдват. Освен това, ако Риби не се интересува от разговора, само  ще кимва с усмивка, ще говори кра дeн от ен ер джи безсмислени фрази, създавайки за събеседника илюзията за внимателен слушател.

Всъщност Рибата отдавна е отишла в своя свят, а мечтите са я отнесли далече от реалността.

Точно по този принцип Рибите преживяват всякакви затруднения и скърби. Те просто влизат в себе си, ограждайки се от  проблема. Докато проблемът изчезне сам по себе си или стане по-малко болезнен. Ето защо, Риби често запазват самообладание и  в най-патовите кра дeн от ен ер джи ситуации.

Източник: Магията на светлината

Още по темата:

Магията на образите: Вярвате ли, че само една снимка може коренно да промени живота ви?

Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се вярва? Всъщност  точно това твърдят експерти в сферата на биоенергетиката.…

защищено INVITEXT