чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за 30 април и седмицата до 6 май

img-20140130172037-279.jpgДнес съединението на Луната и Юпитер носи късмет във  всички аспекти. Практичността не пречи на въображението, а ентусиазмът ще ви позволи да направите повече от предвиденото.

Също така, денят подхранва чувствеността, позволява хармонично да се разкрие сексуалният потенциал или правилно да го сублимира. Възможно е хората да проявят  интерес към древността, екзотиката, тайните, колекционерските рядкости, мистичния фон на събитията, вещите с дълга история.

На финансовото ниво денят ще засили интереса към вторичния пазар, съвместния капитал, ресурси и резерви, заеми, обезпечения, пасиви от всякакъв вид.

 хор

Типичното проявление на  аспекта може да стане безкористното  поведение, когато всичко  се прави доброволно и нищо не се иска в замяна. Това е аспект на благотворителността. Друга положителна проява на влиянието на връзката на Слънцето с Нептун може да стане  творческо увлечение по някои изкуства, живопис, музика, пеене. Добро време за религиозни поклонения и пътешествия до далечни страни

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

Ретроградният Плутон от 22 април до 30 септември: Зодиакалните знаци ги очаква не лек период, и особено Водолей…

  Ретроградността е една от най-важните промени в движението на планетите. Началото на периода на ретроградността на Плутон може застави много хора да се провалят в някои сфери на живота.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post