ср. апр. 24th, 2024

Май 2018 г. може да се окаже най-лошият месец за тези 3 зодиакални знака – само от тях зависи!

деваДори и яркото и слънчево време няма да бъде в състояние да подобри настроението на всички, защото май 2018 може да се окаже най-лошият месец за три знака на зодиака: Дева, Скорпион и Стрелец!

Ако сте един от тези знаци обаче, не оставяйте тази новина да ви обезсърчи. Това просто показва, че ще се сблъскате с някои проблеми,  и знаете ли какво? Проблемите само засилват интереса към живота!

Дева: енергията ви може да е слаба и крехка

През по-голямата част от месеца може да се чувствате изтощени и капризни. Вие ще искате да използвате по-голямата част от май, за да участвате в дейности за самоусъвършенстване, които възпитават  вашето тяло и душа. Което  е единственият начин да подготвите енергията си за това, което трябва да се случи. Марс също ще премине през шестия дом на работа и здраве, което още повече ще изостри жизнеността ви.

Ще се почувствате така, сякаш сте  през цялото време на едно и също място. Но всичко това ще отмине и просперитетът неизбежно ще последва. Искате да хванете бика от рогата, но не забравяйте първо да се погрижите за себе си!

Скорпион: вие и вашият партньор не можете да се погледнете в очите

Уран в Телец може да зареди връзката ви или с  хармония, или с  борба. Но може да се окаже, че вие и вашият партньор ще се сблъскате с някои препятствия по пътя си. Може да изглежда, че не сте на една и съща вълна, което може да доведе до един или повече спорове. Ако сте сами, може би ще ви бъде много по-трудно да намерите потенциалния си партньор! Прекарвайки времето си със семейството си, можете да излекувате проблемите си в любовта.

Стрелец: кариерата ви може да се превърне в източник на стрес

Уран може да ви принуди да преосмислите всичко, което, според вас, сте знаели за кариерата си. Обаче всякакви опити за движение в друга  посока – могат да бъдат осуетени. Тази тревожност всъщност  в крайна сметка ще ви помогне да се справите с неочаквания характер на живота в дългосрочен план.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

Ако не послушат Звездите, тези знаци на зодиака рискуват да останат през май без пари!

Рак Тези водни представители са изложени на големи рискове през май. Те са готови да рискуват и да залагат, понякога инвестирайки и последните си пари в много рискови операции. Просто…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post