чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за май -2018 г.: хармоничните планетарни аспекти ще се редуват с напрегнати

7

През май 2018 г. хармоничните планетарни аспекти ще се редуват с напрегнати аспекти, създавайки пъстра картина на небесните влияния.

На 13 май Меркурий минава в знака на Телец, като  ускорява  движението си. Това може да има положително въздействие върху всички практически въпроси. Делата и проектите могат да получат импулс за ускоряване и практическо приложение.

Мисленето ще престане да бъде абстрактно и ще се фокусира върху практически и материално полезни теми. Интелектуалните процеси и конкретната практическа комуникация между хората се ускоряват. От 16 май Марс ще премине в знака на Водолей.

За разлика от Меркурий, през май, Марс ще   забави значително  движението си, подготвяйки се да се премести в ретро през юни. В това отношение много хора, чиито хороскопи резонират с Марс, могат да почувстват постепенно забавяне на тяхната активност на физическо ниво.

 май

Любов към роднини, любов към  семейството и уюта – това е, което може да доминира в мотивацията на хората. Най-забележимата и значима от гледна точка на степен на влияние е  аспекта между Юпитер и Нептун, който ще се прояви максимално на  25 май и ще оказва  влиянието си   седмица преди и седмица след тази дата.

Това е рядък аспект, който се повтаря на интервали от 4 и 8 години. Символичното значение на този аспект се свежда до засилването у хората на чувството за безкористно служене на  определени идеали.

Това е аспект на алтруизма, аспект на благотворителност и  щедри дела за общото благо. Помощта за нуждаещите се нараства, а в обществото по тези теми може да има значителни дискусии. Например социалните плащания и компенсациите могат да се увеличат.

Най-успешните дни през май са: 5, 17, 18, 19, 24, 25.

Напрегнати дни: 7, 8, 9, 12, 16.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ретроградният Плутон от 22 април до 30 септември: Зодиакалните знаци ги очаква не лек период, и особено Водолей…

  Ретроградността е една от най-важните промени в движението на планетите. Началото на периода на ретроградността на Плутон може застави много хора да се провалят в някои сфери на живота.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post