вт. мар. 19th, 2024

Венера в Близнаци е истинско предизвикателство към взаимната интелектуална възбуда

Untitled-2

Венера в Близнаци е жива и неспокойна,  нейната въздушна динамика пробужда желанието интелектуално да разберем защо  обичаме живота и защо имаме определени предпочитания, вкусове и наклонности, а също и защо ние обичаме нашите партньори.

Венера в Близнаци е предизвикателство за  нашите умения за критично мислене и нашите способности за обучение. Насърчава ни да отслабим хватката и да обхванем нашите надежди, страхове и желания, така че да можем свободно и открито да ги споделим с онези, които обичаме.

Става дума за това никога   да не приемаме нещо по дефиниция, а именно – нашите собствени ценности и това как те се развиват с течение на времето, както и нуждите, желанията на партньора ни и тяхното прогресивно развитие. Като обръщаме внимание на темпото на нашия собствен растеж, и на нашият партньор – това е  акт на любов към партньора и към самите себе си.

Венера в Близнаци обича да води диалог; тя се учи, подава ръка и се наслаждава на изкуството на разговора. Докато е в този енергичен и  приказлив знак, ние преоткриваме радостта и удоволствието от взаимодействието на умовете, любовта между интелектите, привличането, произтичащо от взаимната интелектуална възбуда.

Най-важното е, че Венера в Близнаци ни помага да съберем информация за себе си, за ролята ни в най-важните взаимоотношения и за нашите партньори по най-забавния и приятен начин.

Внезапно можем да  разберем, че имаме повече възможности, отколкото сме предполагали преди: повече да ценим, повече  да обмисляме начини за удоволствие, повече решения на проблемите в една връзка,  повече истории, които ние погрешно сме смятали, че знаем!

esotericblog

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post