чт. апр. 25th, 2024

Раците ще убият заради изневяра, Овните мислят за смъртта. А във вашия гардероб какви скелети има?

лов

Всеки от нас има недостатъци. Хубаво е да си мислите, че това са дреболии, с  които можете да се справите и с които не винаги е лесно, но все пак е възможно да ги приемете. Но има и наистина страшни неща: действия или мисли, които се опитваме да скрием завинаги от другите.

Овен

Представителите на този знак на Зодиака непрекъснато ги измъчват ужасни мисли за смъртта: те просто могат да излязат на улицата, когато изведнъж сметнат, че сега  ще бъдат ударени от кола, или ще има престрелка и ще бъдат убити. Овенът трябва да се отпусне защото така може наистина да се побърка.

Телец

Телецът има някаква мания за преследване. Ако се срещат с някого, те ще проверяват човека в социалните мрежи, а  ако някой  постави лайк или напише коментар под снимка на  втората им половинка, чакайте буря.

дева

Когато настъпи нощта е по-добре  да не се приближавате към Девите. Има толкова много мисли в главата им … А  прилични сред тях няма. Дори и самите жени от този знак на Зодиака понякога се притесняват от своите мръсни желания.

Везни

По-добре е да не ровите в компютъра им и да не проверявате мобилнияим  телефон. Везни, разбира се, всячески се опитват да не оставят никакви „доказателства“, но ако забравят да направят това, можете да научите много за тях … И ще ви се стори, че сте приятел на сериен убиец!

Скорпион

Скорпионите искат всичките им мисли да останат при тях. В главата им се случва нещо странно: те могат да си мислят как новият им познат ще бъде поразен от мълния или как случайно ще удушат това  прекрасно коте със собствените си ръце. Те няма да го направят в действителност, но тези мисли са много плашещи …

Стрелец

Тези хора могат да ви поразят с хладнокръвието си: ако изведнъж стане катастрофа и те са видели всичко това, не мислете, че Стрелците ще плачат, разказвайки за ужасните наранявания на жертвите. Те сякаш изключват всички чувства и включват безразличието.

Козирог

Те могат да се поупражняват сами със себе си и да обммислят как са убили своите приятели или роднини. Козирозите са безобидни, не се притеснявайте, просто искат да разберат какво биха направили при такава форсмажорна ситуация и как ще успеят да се измъкнат от затвора.

Водолей

Водолеите обичат да обмислят своята реч за погребението на познати хора, които  все още са живи. Не, не, не. Те не желаят на никой зло, но те искат да бъдат креативни, затова си мислят за такива неща.

Риби

Рибите също обичат да си фантазират за всякакви зловещи неща: например как на работата им се е появил маниак или как извънземните са кацнали на Земята, за да избият всички хора. В такива мисли представителите на този знак, разбира се, спасяват всички, а след това ги  възхваляват до небето, считайки ги за  герои.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                             *                                                                            *

Шаманска техника за възвръщане на енергията от миналото и бъдещето

„Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти…

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post