пт. апр. 26th, 2024

Сценарий на живота: Драма. Зодиакалните знаци, които леят сълзи с повод и без повод!

Untitled-1

„Вземате всичко твърде близо до сърцето!“ Колко често чуваме такава фраза по наш адрес? Когато се оказва, че всяка дреболия можа да ни извади от равновесие. Сълзите сами текат от очите ни и не можем да ги спрем.

Всеки от нас в попадал в  ситуации, когато изглежда, че светът е рухнал. Но има хора, които много често изпадат в  това състояние. Всяка казана лоша дума по техен адрес може да развали целия им ден.

А малък провал предизвиква море от неоправдани сълзи. Това  са много уязвими и чувствителни хора, техният свят е твърде крехък и чувствителен. Както отбелязват астролозите, те често принадлежат към няколко знака на зодиака.

Това са тези знаци, чийто емоционален праг е твърде висок. За един ден те изживяват много различни състояния, от абсолютно щастие до вселенска скръб.

Дева

Всяка ситуация  Девата първо я вижда в негативна светлина. Тя счита, че е по-добре да се подготвите за най-лошото и ако всичко върви добре, това ще бъде двойна радост.

Девата може  часове, дни и месеци да се самонавива, да планира как ще изглежда ситуацията в най-лошия случай, да изчислява  действията си.

 сълзи

Въпреки че трябва да им се признае нещо. Ако в живота им се случи събитие, което изисква организация и планиране,  от очите им няма да капне и една сълза. Скорпионът незабавно ще събере волята си в юмрук и ще направи всичко, което се изисква от него.

Риби

Сълзите са своеобразното оръжие на Риби. Понякога те се увличат и го използват много често. Когато Рибата иска да получи нещо от близък човек, за да признае грешките си или да направи отстъпки за нея, тя започва да плаче тихо и горчиво.

Сълзите на жените са скъпи – Рибата е научила това. Въпреки, че това оръжие се използва от Рибата не от зло сърце, а само да предизвика съчувствие и жал към себе си у близките. За да я съжалят, прегърнат, да изпълнят това, което тя иска. В сериозни ситуации тя няма да започне истерика, а вместо това ще направи всичко, за да реши проблема бързо.

Плюс това душата им наистина е твърде уязвима.
Рибите възприемат скръбта на другите като своя. Тя се тревожи за малко познатите хора, лее сълзи за несправедливостта в  света и за жестокостта.

Трудно е за нея да съществува в реалност, където всеки се опитва да  върши злини и подлости. След като си поплаче, тя се освобождава от болката. Става и по-леко.

И колкото и да се опитва да се изолира от проблемите на другите хора, да пренебрегне скръбта, е малко вероятно да направи това – твърде добро сърце има този знак.

езотерикблог

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post