пт. апр. 19th, 2024

Диаграма на личните взаимоотношения за всеки зодиакален знак

12

Диаграми на съвместимост в личните взаимоотношения. Тъй като всеки знак на зодиака има различни характеристики и всеки знак на Зодиака е много индивидуален, логично е, че зодиакалните знаци са както съвместими, така и напълно несъвместими като  партньори.

знаци
Намерете своя зодиакален знак в първата колонка на диаграмата и проверете с кои от 12-те знака на зодиака сте най-много съвместими. Колкото по-голямо е сърцето, толкова по-големи са шансовете. По този начин тази графиката за съвместимост може или да насърчи или да обезсърчи положителната посока на вашите взаимоотношения в зависимост от размера на сърцето.

Точността на тази диаграма на личните симпатии,  несъмнено,  е реална, но това не означава, че два „несъвместими“ знака не могат да създадат силни и  дълготрайни отношения.

Тези статистически данни се представят след  внимателен анализ на вероятната химия на симпатия между всеки два знака на Зодиака.
 По-долу е представена и картинка с графичните означения на зодиакалните знаци:
zodiac-signs22222

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                              *                                                       *

Вечната любов – кои знаци на зодиака се влюбват за цял живот?

С кои знаци на зодиака имате шанс да изживеете целия си живот в  любов и хармония – разказват астропсихолозите. Всеки иска да срещне такава любов, която ще продължи цял живот,…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post