ср. апр. 24th, 2024

Единственият знак на Зодиака, когото наричат „Адвокат на дявола“

везни

Везни е единственият знак на зодиака, който няма животно за тотемен знак. Символичният знак на Везни е пчела. Това ги символизира като интелигентни и трудолюбиви хора, които са силни в своето единство.

1. Везни

Хората около Везни често се обръщат към тях, когато изпитват един  или друг проблем. Везни се опитва да разберат цялата същност на проблема, преди да дадат съвет. Може би те няма да могат да го решат изцяло, но винаги ще изслушат и ще обърнат внимание и ще дадат психологическа подкрепа, която е нужна в този момент.

За Везни няма нищо по-дразнещо от влиянието на негативизма на  другите върху тях. Тяхната среда трябва да бъде балансирана и с добра енергия.

Ако има конфликт, Везни се опитва да наблюдава първо отстрани  развитието му. Затова   Везни често ги наричат ​​“адвокат на дявола“, защото не избират една или друга страна. Но в крайна сметка те се опитват да потушат конфликта, като остават в неутрална позиция.

2. Чар

везните

4. Романтика

Везните обичат с цялото си сърце. Ако имате достатъчно късмет да заслужите любовта на Везни, тогава трябва да знаете, че сърцето ви винаги ще бъде в топлата им прегръдка. Любовта на Везните е  най-голямата любов, която някога ще намерите.

Те ще бъдат много внимателни към вас и вашите нужди. Везни не вярват в любовта от  пръв поглед. Те са много внимателни и търсят дългосрочни отношения. Макар че е много лесно да привлекат партньори, те са много приятелски настроени. За Везни не е просто да изберат  един човек за да отворят сърцето си.

5. Социални пеперуди

Никой не може по-ловко да излезе от неудобно положение като  Везни. Те са дипломати и с изключителна лекота излизат от получилата се  странна ситуация.

Те обичат да бъдат заобиколени от хора. Везните са творчески души. Родени лидери, те без проблеми се кизачват по стълбата на успеха, винаги са готови да научат нещо повече и се държат далеч от посредствеността. Независимо колко обичате да сте в тяхната компания, трябва да знаете, че понякога се нуждаят от малко усамотяване.

6. Красота – както отвън, така и отвътре

Везни се ръководят от Венера, която е богинята на красотата и любовта. Те ценят красотата във всичко, независимо дали е приятел, партньор, музика или изкуство.

езотерикблог

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                                        *                                                               *

Вибрационна прогноза за май 2018 г.: Невероятно време на сътресения и наслагване на различни реалности една върху друга!

  Май е време на сътресения и наслагване на една реалност върху  друга. Периодично можете да се окажете в определена смесена зона, където времето е объркано. Това ви е познато…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post