пт. апр. 26th, 2024

Тези знаци на зодиака ще получат през май такива печалби, за каквито дори и не са мечтали!

30962178_2342778622615536_252999886_o

Лъв

Май ще се окаже наистина свръхдоходоносен за вас! Ще се появят перспективи за получавате нови източници на доходи, за които преди можехте само да мечтаете

Но това няма да бъдат редовни и свръхдоходи на пари. Това ще бъдат едноетапни проекти, в които рискът ви ще се изплати с лихви!

Ето защо веднага преразгледайте ревизирайте старите си проекти. Не бива да дремете на дивана, докато имате възможност да спечелите!
Дева

Вашият сериозен подход към парите и към работата, този месец ще бъде преразгледан. По някакъв начин животът ви ще се промени.

Ще ви бъдат върнати дългове, които вече сте отписали, а в работата ще спечелите от проект, който сте смятали за непечеливш. След като сте инвестирали в този бизнес,  точно сега ще получите приходи.

Парите, които ще получите допълнително, за вас ще бъдат доста много. Не ги заделяйте за покупки в бъдеще. Похарчете ги с удоволствие или вложете в полезен проект.

Козирог
Вашата упоритост в работата най-накрая ще се изплати. Вие най-вероятно ще бъдете повишени. Поради това вашият доход също ще се увеличи.

Ако сте планирали през този период отпуск, ще получите бонус за вашите старания и усърдие.

През май можете и сами да се обърнете към ръководството и да обсъдите нови условия на труд и повишаване на заплатата.
© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                          *                                                                              *

Този знак на зодиака го очакват удивителни промени до 15 май!

За Вас периодът до 15 май е благоприятен за професионалния и кариерния ви растеж. Длъжността, която чакахте дълго време, може скоро да бъде ваша. Царствени Лъвове, този хороскоп е за…

Вибрационна прогноза за май 2018 г.: Невероятно време на сътресения и наслагване на различни реалности една върху друга!

  Май е време на сътресения и наслагване на една реалност върху  друга. Периодично можете да се окажете в определена смесена зона, където времето е объркано. Това ви е познато…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post