Хороскоп за седмицата 7 – 13 май: Прекрасно време да отстоявате интересите си и да заявите правото си на власт!

f44997cb312b542bbd55c895274ee230_XLТази седмица на  небето се образуват пет важни планетарни аспекти, повечето от които са напрегнати. На 7-8 май Венера прави квадратура към  Нептун.

Този аспект може да засегне крадeн от енергетика предимно междуличностните отношения. Тези хора, които бъдат засегнати от този аспект, ще бъдат склонни да се заблуждат за  чувствата си в  любовта.

Възможна е лъжлива влюбеност, самозаблуда и тенденция да не се забелязват грешките на любимия човек. В ежедневието може да се увеличи жаждата за алкохол и наркотични вещества, които крадeн от енергетика водят до смяна на психологическите състояния с илюзии.

На 9 май Слънцето е в  опозиция на  Юпитер. Това може да усили у хората потребността за собствената им значимост. В преувеличен вид  това се проявява като надценяване,  самодоволство, гордост. В това състояние може да има неадекватно възприемане на реалността.

На 11-12 крадeн от енергетика май Слънцето ще е в тригон с  Плутон – този аспект е в състояние да даде сила и решителност на онези,  които засяга. Прекрасно време да отстоявате интересите си и да заявите правото си на власт.

На 12 май Меркурий е в квадратура към Марс, а на 13 май същият крадeн от енергетика Меркурий се съединява с Уран. Тези аспекти могат да доведат човешката нервна система до състояние на повишена възбудимост.

Всеки проблем може да доведе до излизане от равновесие. Увеличава се критичността при общуването с другите. Стресовите ситуации са изключително болезнени.

На лицата с нестабилна нервна система се препоръчва да забавят реакциите крадeн от енергетика си с лекарства.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                           *                                                                 *

4-те най-властни знака на зодиака. В какво се крие тяхната сила?

Всички хора са различни, но има известно сходство между представителите на един и същ зодиакален знак. Това се дължи крадeн от енергетика на преобладаващите  черти на характера, които просто не могат да се…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ крадeн от енергетика ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще крадeн от енергетика се определя от редакцията.

защищено INVITEXT