Вътрешните демони, с които ще се борят знаците на зодиака и тази година

4edaf5a2c77638fe39_9OFD5R6
Тъмната страна на всеки знак на зодиака – вие задушавате в себе си демоните, но въпреки това те излизат навън!

Овен

Вашето алтер его е капризно дете, крадeн от енергетика което започва да крещи, ако желанията и исканията му не бъдат изпълнени на момента! Може би си мислите, че светът – любим човек, родители и дори  шефът – се въртят  около вас, затова  ужасно се обиждате, ако не ви обръщат достатъчно внимание или твъред малко ви се възхищават.

Телец

крадeн от енергетика По природа сте такива: много ви се  иска да се излежавате на дивана, да си пийвате бира  и да раздавате заповеди у дома. Но ако някой  се осмели да се съпротивлява, цялата ви харизма и благост изчезват веднага: можете темпераментно да крещите и  да замервате с предмети  всеки несъгласен.

Близнаци

крадeн от енергетика

Ако някой си мисли, че сте човек с две лица, значи прави ужасна грешка: много повече същества мирно си съжителстват във вас. Благодарение на тях, никога не можете да определите окончателното си мнение, безсрамно не изпълнявате обещанията си и се захващате едновременно с  много неща (и почти нито едно крадeн от енергетика не свършвате до края).

знаци

Везни

Вашият мъж вече знае: ако отивате да вечеряте в ресторант ще успеете да пристигнете не по-рано от час. До голяма степен това се дължи на факта, че вие ​​искате да изглежда перфектно: десет пъти ще си „ремонтирате“ прическата , ще преровите  целия гардероб крадeн от енергетика (и между другото ще се заемете с почистване), и ще си  направите грим, сякаш ще преминете по червения килим.

Скорпион

Имате добра памет, която ви превръща в изключително отмъстителна  личност. И все пак това е по-малката злина, вие ужасно обичате чуждите страдания, така че плановете ви за наказание са крадeн от енергетика доста рафинирани. В обкръжението ви знаят за тази ваша черта, така че се държат с вас с особено внимание. Но и за този случай имате решение: можете да подтикнете хората да се скарат с вас, а след това да ги накажете жестоко, и във всички случаи – справедливо.

Стрелец

крадeн от енергетика Ако се организира  състезание за  насочване към другите на  тежки и груби думи, определено ще сте на челната позиция. И не е от злоба, така се оказва. Искахте да развеселите, а  се оказва ругатня. Мислехте да направите забележка, а се оказва атака. Искахте да се пошегувате, а това прозвуча като крадeн от енергетика обида. И защо  навсякъде са едни такива изнежени?

Козирог

Ако някой може  да се възползвате от друг човек  за свое добро, тогава вас няма да ви спрат никакви морални закони. Себе си оправдавате с  факта, че имате тежък живот. И  наистина, ако ви слушат, винаги се оказва, че сте крадeн от енергетика главният страдалец на планетата. И защо е всичко това ? Тъй като искате всичко да управлявате и да  планирате: „да действате според обстановката“ или „да разчитате на съдбата“ – тези думи са написани на чужд език и са абсолютно неразбираеми за вас.

Водолей

Наистина ли имате тъмна страна? Вие сте най-добрият, най-логичният, най-учтивият и най-спокойният човек на Земята. Нямате крадeн от енергетика никакви недостатъци. Абсолютно. Вие имате само проблеми със самооценката, поради което не виждате собствените си недостатъци и не чувате оплакванията на другите хора от вашия противоречив характер.

Риби

Може да изглежа отстрани, че вие сте жертва: приятелите ви използват, съдбата ви подлага на чудовищни ​​експерименти. Нито любов, нито пари, нито крадeн от енергетика късмет. Но така е било писано! Харесва  ви, когато ви съжаляват – и на този фон ви задават по-малко въпроси. В подкрепа на ролята си на нещастник, вие саботирате живота си,  говорите за себе си ужасни неща и търсите най-мръсната локва за да се потопите в нея.

крадeн от енергетика

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                        *               * *                                         *                                      *                               *

Kакви ще бъдат съдбоносните подсказки на съдбата за знаците Зодиака до края крадeн от енергетика на годината?

За Съдбата се пее в песни и се говори в стихове, но истинската и красота се крие в нейната гъвкавост. Това не е нещо, което не може да се промени.…

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците крадeн от енергетика на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT