Във властта на ретроградния Плутон: Сериозните въпроси, които той носи със себе си!

pluto-retrograde2

Ние  можем да не почувстваме непосредственото въздействие на ретроградния Плутон, но с течение на времето ще започнем да  чувстваме по-добре това влияние, и онова,  което Плутон иска крадeн от енергетика от нас!

Въпросът, с който трябва да се сблъскаме през този петмесечен период, е как ще използваме нашата власт. Това може да доведе до въпроса колко енергия инвестирате или възприемате във вашата личност.

Можете да разберете, че вашите проблеми с властта имат повече общи неща с необходимостта да контролирате ежедневието крадeн от енергетика (вашата рутина,  вашите финанси, дори вашите приятели и семейство). Можете да решите, че е дошло времето, когато започвате да се утвърждавате в ситуации, в които преди сте се чувствали безсилни.

Естествено, въпросите, свързани с отношенията с властта, са изключително важни – но по очевидни причини хората трудно се справят с крадeн от енергетика тях. Ето защо Плутон ще бъде в ретроградно движение толкова дълго.

Този планетарен период ни подтиква да се потопим дълбоко в отношенията ни с властта. Колкото повече размишляваме, толкова повече ще можем да разберем как чувството ни за разширяване на правата и възможностите ни,  засяга останалата част от живота ни, крадeн от енергетика от нашето самочувствие до  нашите приятелски отношения.

Като отделяме достатъчно време за размисъл, ще можем да намерим смелост да променим нашия подход към контрола и властта. Можете да разберете, че желанието да контролирате всичко в живота си понякога може да бъде във ваш ущърб.

В идеалния случай ретроградният период на крадeн от енергетика Плутон ще свърши за вас с много по-добро разбиране за това къде се използва най-добре силата ви и къде можете малко да разхлабите юздите!

И не забравяйте: бавният и стабилeн  Сатурн ще бъде в ретроградно движение до септември!

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика
*                             *                                                *                                      *                                                   *

Две мощни астрологични събития, крадeн от енергетика които методично и кардинално ще променят живота ви!

Това със сигурност е великолепна година, когато става въпрос за астрологията и енергийните промени.  2018 г. се определя като годината на радикални промени и още по-радикални енергийни трансформации, които ще…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT