чт. апр. 25th, 2024

Новолунието в Телец: Носи известна опасност, но и пари, любов и изцеление!

ImageJ=1.43u

 

ImageJ=1.43u
 

Телец влияе на това  как печелите пари, как пестите пари, върху нашата глобална икономика, банки, големи предприятия, фондови пазари, активи,   селско стопанство, храна, строителство, недвижими имоти и земя.

Този знак е свързан и с любовта, тъй като се контролира от Венера. Новолунието е триумф за Плутон и Марс, което го прави чудесно време за печелене на пари и концентрация върху тялото ви. Това е много мощно време за изцеление!

Тази Нова Луна поражда вълна от целенасочена енергия, която ви прави много амбициозни. Можете да бъдете настойчиви и директни в постигането на вашите желания, като същевременно запазвате  своята хармония. Тази Нова Луна ще подчертае лидерския потенциал, който имате!

Конфликтите са малко вероятни, но вие можете уверено да се придвижите напред в трудни ситуации. Това е страхотно време за премахване на пречките, които стоят на пътя на успеха. Това важи и за вашата вътрешна психология, чрез която можете да трансформирате всяка област от живота си.

Романтичните взаимоотношения ще спечелят от вашите разбушували се  страсти! Ще имате изобилие от творческа и изобретателна енергия, която може да доведе до брилянтни постижения.

15 май – Новолуние

Новолунието представлява края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл. Това е прекрасно време за нещо ново.

Новолуние на 15 май попада под влиянието на прословутата променлива звезда Алгол *. Това предполага, че някои хора ще бъдат пряко засегнати от насилие, нещастие или катастрофа в резултат на екстремни метеорологични условия.

Но друг планетарен аспект на Новата Луна задълбочава искрените чувства на универсална любов и състрадание. Ето защо, ако установите  добри намерения в  тази Нова Луна и сте внимателни към другите, ще успеете! Юпитер и Нептун подкрепят този идеалистичен подход към предстоящата Нова Луна, насърчавайки вярата, надеждата и благотворителността.

 esotericblog

* Алгол – β /бета/ от съзвездието Персей – една от първите известни променливи звезди, затъмнително променлива звезда от 2.1 до 3.2 величина със спектър В8. Тя е типична променлива двойна звезда, при която промяната на светлината се дължи на това, че едната по-тъмна компонента (Алгол В) минава спрямо нас точно над другата по-светла /Алгол А/ и я закрива.
 
Името „алгол“ произхожда от арабския израз „раас ал гьол“ – „главата на дявола“. Според древните елини звездата е символизирала отрязаната от Персей глава на Горгона Медуза. Евреите са я наричали „Рош ха Сатан“ – „главата на дявола“. В звездния атлас „Уранометрия“ на Йохан Байер от 1603 г. е означена като „Caput Larvae“ – „главата на призрака“. Древните китайски астрономи са я наричали „Цей Ше“ – „трупове на купове“. 

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                        *                               *                                              *                                           *                   *

Ако не послушат Звездите, тези знаци на зодиака рискуват да останат през май без пари!

Рак Тези водни представители са изложени на големи рискове през май. Те са готови да рискуват и да залагат, понякога инвестирайки и последните си пари в много рискови операции. Просто…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post