пт. апр. 26th, 2024

Тези 3 знака на Зодиака търпеливо ще изчакат трупът на врага им да премине покрай тях по реката!

orig

Търпението е качество, което не всеки има и което често се пренебрегва. И въпреки че това може да не е най-ярката и най-интересна черта, тя  е много важна. Ако светът беше пълен само с импулсивни и нетърпеливи хора, щеше да има много повече конфликти и опасности.

Търпеливите хора са много усърдни и могат да отделят достатъчно време, за да постъпят правилно. Когато се сблъскат с неуспех, те могат да намерят различна посока и напълно различен изход, за разлика от другите хора. И така, кои са най-търпеливите знаци на Зодиака и дали търпението им се изплаща в реалния живот?

Телец

Въпреки че в някои ситуации те не изглеждат такива (много хора познават гнева на яростните Бикове), Телецът в ежедневието е предпазлив, спокоен и търпелив. Търпението им позволява напълно да разкрият характера си на някого, преди да се свържат или да му се доверят напълно.

Представители на този знак не бързат да се ядосват или да показват други емоции. На първо място те трябва да наблюдават, да направят някои изводи. Наред с други неща, знаменитото им търпение им позволява да бъдат много упорити и последователни: ако си поставят цел, те просто не могат да бъдат спрени, особено поради някаква дреболия.

Козирог

Никой по-добре от Козирозите не разбира, че всичко изисква време. Те предпочитат да харчат повече ценни минути, часове (и дори месеци и години!), отколкото да бързат и после да се провалят. Те не обичат да правят грешки, особено такива, които биха могли да бъдат избегнати с известно търпение и дискретност.

Козирозите могат да чакат, докато вкарат своите финанси и имущество в пълен ред или да изчакат подходящия човек, преди да се замислят за сериозна връзка. Тези хора  със сигурност са способни да следват добре известната източна мъдрост, че няма нужда да се бърза – защото ще видят трупа на врага, който минава покрай тях в реката !

Везни

Търпението е характерно за хората и за този знак на Зодиака, но по  малко по-различна причина. Везните предпочитат да чакат, вместо да се чувстват неудобно в някаква ситуация и или пък да провокират конфликти, които по принцип не понасят.

Те например търпеливо ще слушат дългите истории на възрастен човек,  само защото смятат, че е грубо да прекъснат речта му.

Везни, както вече бе споменато, не  харесват ненужни конфликти, затова ще показват забележително търпение,  да си губят времето, за да изслушат и двете гледни точки в спор, което ги прави изключително добри дипломати и медиатори, което им помага да имат  добра репутация. По този начин тяхното търпение напълно им се отплаща.

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                *                         *                              *                  *                           *                           *                   *

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

Формулата на силата: Аз мога всичко

Практическо ръководство, което открива пътя към света на успеха. Това е наистина доказана практика, която при желание и усърдие работи и помага да постигнете това, което искате АЗ МОГА ВСИЧКО!…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post