чт. мар. 28th, 2024

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

man-2071748_960_720
 
Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите много интересни неща за себе си.

И така, ще играем ли?

Не забравяйте, че няма правилни или грешни отговори. Отговорете с  първото нещо, което ви идва на ум.

подсъзнание

4. Чувате как човекът  ви вика  по име, и  виждате фигура, която се появява в светлината на върха на стълбата. Кой е този човек, който слиза към вас по стъпалата?

Игра на подсъзнание

– Изоставените сгради и подземните стаи символизират забравени спомени и стари психологически травми.

– Всички ние имаме опит, който не искаме да си спомним, или сърдечни рани, за които сме забравили.

– Но спомените не е толкова лесно да бъдат изтрити, те могат да останат по-дълго, отколкото си мислим. Реакцията ви към тази ситуация може да ви разкаже за болезнените спомени от  вашето минало.

душа

Ако сте чули глас, който ви говори, тогава вие с гордост носите душевните си травми, отказвайки да ги считате за рани. Ницше веднъж е казал: „Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни.“ Придържате се към същия принцип. Бъдете внимателни за да не станете  раздразнителни към  чувствата на други хора.

3. Вашата реакция на звуците в тъмнината разказва как се справяте с болезнените аспекти на вашето минало.

Ако сте започнали да търсите източника на звука, тогава се отнасяте  отговорно към проблемите и поемете инициативата в свои ръце. Изправени пред проблемите „лице в лице“, можете да намерите решение.

Ако сте се побегнали, значи сте склонни да пренебрегвате проблемите с надеждата, че те ще се решат сами. Този подход понякога работи, но не се учудвайте, ако проблемите продължават по-дълго, отколкото очаквате. Понякога трябва да погледнете трудностите си в лицето.

Ако сте замръзнали на място от страх,  имате неразрешени конфликти в миналото, които продължават да ви тормозят и  ви пречат да продължите.

4. Човекът, който се появи горе на стълбата  и ви извика по име, е този, за когото мислите, че можете да разчитате на него в трудни моменти. Този човек може да ви утеши и да излекува раните ви.

Доколко верни бяха отговорите?

Източник: infoniac

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*            *                 *                                  *                                   *                                        *                        *

Три мистериозни зодиакални знаци, които живеят на границата между два свята

Нашият илюзорен свят е като приказка. Там всичко се случва според нашия сценарий, няма обиди, сълзи и скръб. Понякога мечтите ни тясно се преплитат с реалността. Някои знаци на зодиака…

Какво се крие зад случайните събития, с които се сблъскваме всеки ден?

Всъщност случайни събития в живота ни няма – във всяка  случка им скрит смисъл. Инциденти Транспортни – транспортните произшествия предупреждават, че вървите не по своя жизнен път, това е препоръка…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post