чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за периода 14 – 20 май: Конфликтна седмица!

scale_1200

Астролозите съставиха хороскоп за седмица от 14  до 20 май 2018 г. Ако се вярва на  прогнозата,   седмицата ще бъде изпълнена с конфликти и проблеми. Експертите съветват да не се вслушвате в  думите на недоброжелателите и да продължите по пътя към набелязаните цели.  

Овен (21.03 – 20.04)

Овните ще се окажат в центъра на неприятен скандал. Ако се вярва на  хороскопа за следващата седмица, представителите на този знак на зодиака ще получат информация, която ще ги накара да се усъмнят в честността на някои познати. Звездите  съветват да не вземат прибързани решения и да не правят самостоятелни изводи. На Овните  се препоръчва да не правят остри забележки и да не устройват бурни сцени.

Освен това е по-добре да не докосват алкохол през следващата седмица.

Телец (21.04 – 20.05)

Хороскопът за периода 14-20 май 2018 г. предвещава на Телец финансови проблеми през първата половина на седмицата, но още в четвъртък ще открие изход. Може да се появи възможност за  нова работа на непълно работно време или допълнителен източник на доходи в старата работа.

В събота и неделя звездите съветват Телеца да се отпусне в усамотена обстановка и да прекъсне всякакви комуникации, доколкото това е възможно.

Близнаци (21.05 – 20.06)

За Близнаци  звездите са подготвили  седмица, изпълнена с положителни събития. Възможни са нови запознанства, включително виртуални, които могат  се превърнат в сериозни приятелства или романтични отношения.

Независимо от това, не трябва да забравяте и за изпълнението на текущи си задължения. В противен случай ще трябва да потърсите нова работа.

 май

Що се отнася до личния живот, конфликтите в семейството или с близък човек поради прекомерна заетост никак не са изключени. Недейте веднага да атакувате и да правите скандал. По-добре е да обясните ситуацията на любимия човек и да проявите търпение.

Везни (24.09 – 23.10)

На Везни астролозите  препоръчват да обръщат повече внимание на нуждите на другите, включително бизнес партньори и втората  половинка. Хороскопът за следващата седмица подсказва, че само по този начин ще бъде възможно да се поправят отношения, които са в плачевно състояние.

Скорпион (24.10 – 21.11)

На Скорпионите звездите в хороскопа за седмицата от 14 май 2018 г.  предвещават грандиозна промяна. Но всевъзможните боклуци в апартамента или къщата им пречат да проникнат в живота на представителите на този знак. Освободете се от това, което ви напомня за негативни събития от миналото.

Скорпионите трябва да изчакат с нови проекти до момента, в който личните им проблеми няма да пречат на работата им.

Стрелец (22.11 – 21.12)

При прилагане  на повече усилия звездите предсказват положителни промени в кариерата. Не се страхувайте да поискате повишение или увеличение на заплатата. Ако се вярва на  хороскопа за периода от 14  до 20 май 2018 г., в любовните отношения на Стрелец взаимното разбирателство преобладава. Седмицата ще бъде изпълнена с положителни събития и приятни изненади.

Козирог (22.12 – 19.01)

Звездите прогнозират здравословни проблеми. Ако не се проявят през  следващата седмица, по-добре е да проведете профилактични процедури или да извършите цялостен медицински преглед.

Хороскопът за 14-20 май 2018 г. предупреждава, че това не е много благоприятен период за решаване на работни проблеми, но в семействата на Козирозите ще цари пълно взаимно разбиране. Точното време за почистване или ремонт.

Водолей (20.01 – 18.02)

Според астролозите  Водолеите ги очакват приятни изненади. Може би тази любов няма да се окаже чак толкова безнадеждна. Обадете се на любимия си човек или му поднесете приятна изненада, но е по-добре да не забравяте фината линия между настойчивост и натрапчивост.

Астролозите съветват да посветят уикенда на децата, по-малки братя или сестри, внуци или племенници. Можете да отидете на театър или кино.

Риби (19.02 – 20.03)

Хороскопът за седмицата от 14 май 2018 г. за Риби предполага, че този период е благоприятен за работни преговори и инвестиции. Следващата седмица началството ще оцени положително  мнението на представителите на този зодиакален знак, така че е по-добре да мислите внимателно, преди да правите прогнози и да давате съвет.

Ако не превърнете малките разногласия в конфликти, отношенията със семейството ви и втората половинка също ще бъдат безоблачни.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                           *                         *                                  *                                                 *                        *

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post