Хороскоп за периода 14 – 20 май: Конфликтна седмица!

scale_1200

Астролозите съставиха хороскоп за седмица от 14  до 20 май 2018 г. Ако се вярва на  прогнозата,   седмицата ще бъде изпълнена с конфликти и проблеми. Експертите крадeн от енергетика съветват да не се вслушвате в  думите на недоброжелателите и да продължите по пътя към набелязаните цели.  

Овен (21.03 – 20.04)

Овните ще се окажат в центъра на неприятен скандал. Ако се вярва на  хороскопа за следващата седмица, представителите на този знак на зодиака ще получат информация, която ще крадeн от енергетика ги накара да се усъмнят в честността на някои познати. Звездите  съветват да не вземат прибързани решения и да не правят самостоятелни изводи. На Овните  се препоръчва да не правят остри забележки и да не устройват бурни сцени.

Освен това е по-добре да не докосват алкохол през следващата седмица.

Телец крадeн от енергетика (21.04 – 20.05)

Хороскопът за периода 14-20 май 2018 г. предвещава на Телец финансови проблеми през първата половина на седмицата, но още в четвъртък ще открие изход. Може да се появи възможност за  нова работа на непълно работно време или допълнителен източник на доходи в старата работа.

В събота и крадeн от енергетика неделя звездите съветват Телеца да се отпусне в усамотена обстановка и да прекъсне всякакви комуникации, доколкото това е възможно.

Близнаци (21.05 – 20.06)

За Близнаци  звездите са подготвили  седмица, изпълнена с положителни събития. Възможни са нови запознанства, включително виртуални, които могат  се превърнат в сериозни приятелства или романтични отношения.

Независимо крадeн от енергетика от това, не трябва да забравяте и за изпълнението на текущи си задължения. В противен случай ще трябва да потърсите нова работа.

 май

Що се отнася до личния живот, конфликтите в семейството или с близък човек поради прекомерна заетост никак не са изключени. Недейте веднага да атакувате и да правите крадeн от енергетика скандал. По-добре е да обясните ситуацията на любимия човек и да проявите търпение.

Везни (24.09 – 23.10)

На Везни астролозите  препоръчват да обръщат повече внимание на нуждите на другите, включително бизнес партньори и втората  половинка. Хороскопът за следващата седмица подсказва, че само по този начин ще бъде възможно да се крадeн от енергетика поправят отношения, които са в плачевно състояние.

Скорпион (24.10 – 21.11)

На Скорпионите звездите в хороскопа за седмицата от 14 май 2018 г.  предвещават грандиозна промяна. Но всевъзможните боклуци в апартамента или къщата им пречат да проникнат в живота на представителите на този знак. Освободете се от това, което ви крадeн от енергетика напомня за негативни събития от миналото.

Скорпионите трябва да изчакат с нови проекти до момента, в който личните им проблеми няма да пречат на работата им.

Стрелец (22.11 – 21.12)

При прилагане  на повече усилия звездите предсказват положителни промени в кариерата. Не се страхувайте да поискате повишение или увеличение на крадeн от енергетика заплатата. Ако се вярва на  хороскопа за периода от 14  до 20 май 2018 г., в любовните отношения на Стрелец взаимното разбирателство преобладава. Седмицата ще бъде изпълнена с положителни събития и приятни изненади.

Козирог (22.12 – 19.01)

Звездите прогнозират здравословни проблеми. Ако не се проявят през  следващата седмица, по-добре е да проведете профилактични процедури или да извършите цялостен медицински преглед.

Хороскопът за 14-20 май 2018 г. предупреждава, че това не е много благоприятен период за решаване на работни крадeн от енергетика проблеми, но в семействата на Козирозите ще цари пълно взаимно разбиране. Точното време за почистване или ремонт.

Водолей (20.01 – 18.02)

Според астролозите  Водолеите ги очакват приятни изненади. Може би тази любов няма да се окаже чак толкова безнадеждна. Обадете се на любимия си човек или му поднесете приятна изненада, но е по-добре да не забравяте фината линия между настойчивост крадeн от енергетика и натрапчивост.

Астролозите съветват да посветят уикенда на децата, по-малки братя или сестри, внуци или племенници. Можете да отидете на театър или кино.

Риби (19.02 – 20.03)

Хороскопът за седмицата от 14 май 2018 г. за Риби предполага, че този период е благоприятен за работни преговори и инвестиции. Следващата седмица крадeн от енергетика началството ще оцени положително  мнението на представителите на този зодиакален знак, така че е по-добре да мислите внимателно, преди да правите прогнози и да давате съвет.

Ако не превърнете малките разногласия в конфликти, отношенията със семейството ви и втората половинка също ще бъдат безоблачни.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights крадeн от енергетика reserved!

Още по темата:

*                           *                         *                                  *                                                 *                        *

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. крадeн от енергетика Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT