чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за седмицата 14 – 20 май: Напрегнат планетарен аспект ще провокира неконтролирано поведение!

3-4Тази седмица максимална проява в небето ще имат  само три планетарни аспекта. В сряда, 16 май, Марс прави квадратура към Уран. Този напрегнат аспект може да подтикне към  неконтролирано поведение онези хора, които засяга.

Поведението на такива хора може да доведе до експлозивна агресия. Вероятността от пътнотранспортни произшествия и техногенни аварии  се увеличава в секторите на електроенергетиката и транспорта. Енергията на този аспект е като взрив, който води до освобождаването на голямо количество енергия за кратко време.

На 18 май Меркурий е в тригон към Сатурн. Този хармоничен аспект е в състояние да стабилизира и засили  интелектуалната дейност. Хората под влияние на този аспект стават изключително практични, трезвомислещи и разумни.

Това е подходящо време за делова активност и задълбочено  обучение. Благодарение на сериозните и премерени преценки се укрепва деловата репутация.

На 19 май Венера е в секстил към Уран. Този хармоничен аспект спомага за развитието на романтичните взаимоотношения.

Може да има внезапни запознанства и лека влюбеност. Повишава се  творческата активност и жажда за изкуство.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

***                                                    *                  *                       *                                       *                         *

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post