вт. мар. 19th, 2024

На 16 май 2018 г. Марс преминава в знака на Водолей – сезонът на политическите протести е открит и ще е особено опасен!

5784

 От 16 май до 13 август 2018 година Марс ще бъде във Водолей, на гости у Уран. Транзитът активизира такива качества като изобретателност, ексцентричност, независимост, свободолюбие.

Намирайки се в Козирог огнената планета е допринесла за развитието на личностните качества, приветствала е  работата върху себе си.

Сега акцентът се пренасочва към колективни, социални цели.

марс

След 16 май 2018 г. се активира работата на групи с различна ориентация. Марс ще изяви неформалните лидери, които с техните пламенни речи ще вдъхновят хората да направят нещо, да ги обединяват в общности.

Най-безобидното нещо, което може да се случи, са публичните прояви  на защитниците на правата на животните, природата. Те се съсредоточават върху проблемите, свързани с екологията, унищожаването на някои видове животни и растения.

Но енергията може да активизира и борците  за чистотата на нацията, определена религия. Тези хора вече не са толкова безобидни. Под техните лозунги могат да започнат размирици, които да причинят материални и физически щети. В същото време Марс във Водолей популяризира идеите за равенство, братство, свобода и независимост.

водолей
Марс във  Водолей не обещава зашеметяващи печалби, а понякога дори води до загуби. Неговата енергия е по-подходяща за научни, научно- изследователски дейности, които не включват преследване на печалба.

В периода след 16 май 2018 г. трябва да внимавате с техниката. Не са изключени повреди, срив на системата. В голяма степен това не се отнася за персонални компютри, различни джаджи, а   за оборудване в  големи предприятия.

Марс във Водолей може да предизвика техногенна  катастрофа, включваща човешкия фактор. Също така са възможни спонтанни митинги, които да  доведат до масови бунтове, безредици. Реформите, предприети от политиците в това време, няма да се приемат  добре, могат да предизвикат сериозни протести.

 astromeridian

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                              *                                             *                                      *

 Изберете си листче от Вълшебното цвете и узнайте дали вашето желание ще се сбъдне …

1. Намислете си желание. 2. Изберете си листче от вълшебното цвете 3. Разберете дали вашето желание ще се сбъдне. 1. Синьо листче: Това листче БЕЗ СЪМНЕНИЕ ще изпълни вашето желание.…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post