На 16 май 2018 г. Марс преминава в знака на Водолей – сезонът на политическите протести е открит и ще е особено опасен!

5784

 От 16 май до 13 август 2018 година Марс ще бъде във Водолей, на гости у Уран. Транзитът активизира такива качества като изобретателност, ексцентричност, независимост, свободолюбие.

Намирайки се в Козирог огнената планета е допринесла за развитието на личностните качества, приветствала е  работата върху себе си.

Сега акцентът се пренасочва към колективни, социални цели.

марс

След 16 май 2018 г. се активира работата на кра дeн от ен ер джи групи с различна ориентация. Марс ще изяви неформалните лидери, които с техните пламенни речи ще вдъхновят хората да направят нещо, да ги обединяват в общности.

Най-безобидното нещо, което може да се случи, са публичните прояви  на защитниците на правата на животните, природата. Те се съсредоточават върху проблемите, свързани с екологията, унищожаването на някои видове животни и растения.

Но енергията може да активизира и борците  за кра дeн от ен ер джи чистотата на нацията, определена религия. Тези хора вече не са толкова безобидни. Под техните лозунги могат да започнат размирици, които да причинят материални и физически щети. В същото време Марс във Водолей популяризира идеите за равенство, братство, свобода и независимост.

водолей
Марс във  Водолей не обещава зашеметяващи печалби, а понякога дори води до загуби. Неговата енергия е по-подходяща за научни, научно- изследователски дейности, които не кра дeн от ен ер джи включват преследване на печалба.

В периода след 16 май 2018 г. трябва да внимавате с техниката. Не са изключени повреди, срив на системата. В голяма степен това не се отнася за персонални компютри, различни джаджи, а   за оборудване в  големи предприятия.

Марс във Водолей може да предизвика техногенна  катастрофа, включваща човешкия фактор. Също така са възможни спонтанни митинги, които да  доведат до масови бунтове, безредици. кра дeн от ен ер джи Реформите, предприети от политиците в това време, няма да се приемат  добре, могат да предизвикат сериозни протести.

 astromeridian

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                              *                                             *                                      *

 Изберете си листче от Вълшебното цвете и узнайте дали вашето желание ще се сбъдне …

1. Намислете си желание. 2. Изберете си листче от вълшебното цвете 3. Разберете дали вашето желание ще се сбъдне. 1. Синьо листче: Това листче БЕЗ СЪМНЕНИЕ ще изпълни вашето кра дeн от ен ер джи желание.…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT