пт. апр. 26th, 2024

Те буквално изсмукват енергията ви: 3-те знака на Зодиака, които са истински биовампири!

shutterstock_1033298983-696x464

Бъдете внимателни с тях и не се поддавайте на техните провокации!

Всъщност,  вампири има сред представителите на всички знаци. Вероятно сте срещали такива хора – тяхната компания бързо ви уморява, а в края на вашата среща те изглеждат много щастливи, а  вие, напротив, сте депресирани. Но сред тези 3 знака на Зодиака, такива хора са най-много. Кои са те?

Рак

Главният вампир на зодиака. Напада жертвите си непрекъснато мърморене, оплаквайки се от живота и   възмущавайки се. Най-твърдите  хора, които не възнамеряват да станат донори, не го слушат, но има хора, които просто не могат да му кажат не. И така му дават своята енергия. Не се поддавайте на провокации – На Рака не му е толкова зле, колкото казва. Той просто иска да бъде съжаляван.

Скорпион

Много труден човек, да сте близо до него понякога е невъзможно. Първо, неговата енергия е толкова силна, че нейните ефекти за мнозина стават просто непоносими. А той също така знае как да отнема  енергия от другите чрез провокации. Освобождаването от тях е изключително трудно, трябва да се преструвате, че всичко е наред и да продължите възможно най-скоро. И след това да прилагате всевъзможни  предпазни мерки за да не ви намери. Скорпионът не  пуска жертвите си толкова лесно.

Стрелец

Още един провокатор – неговата опасност се крие във факта, че той умишлено унижава човека и достойнството му. Той  може да прави това открито или скрито, да измисля  такива гадости, каквито и Скорпионът дори  не е сънувал. Те искрено  се радват на своето въздействие и дори не смятат, че е необходимо да го крият, което ги прави още по-опасни. По-лесно е с тях, отколкото със Скорпионите – просто ги игнорирайте, след това те ще се скапят сами.

По материали на Shutterstock

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                              *                                      *                                                    *                                 *

Вибрационна прогноза за май 2018 г.: Невероятно време на сътресения и наслагване на различни реалности една върху друга!

  Май е време на сътресения и наслагване на една реалност върху  друга. Периодично можете да се окажете в определена смесена зона, където времето е объркано. Това ви е познато…

3 кодиращи фрази, които програмират реалността така, както желаем!

 Във всеки човек има мощен източник на енергия, способен да изцелява тялото и душата. Историята познава примери, когато хората, които се посвещават на молитви, медитации и други духовни практики, опровергават…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post