Внимание : Фазата на Луната на 16 май 2018 г. символизира Рог на Изобилието!

full-moon-cold-moon-super-moon-retrograde

На 16 май 2018 г. ще започне първата фаза на луната, Луната ще бъде млада, видимостта и ще бъде 1%.

Започна нов лунен месец, нов  етап в живота ни, когато можете да започнете всичко отначало, да полагате основите на вашето бъдеще, да мечтаете и планирата, да привличате различни блага в  живота си.

Вторият  лунен ден е период, в който кра дeн от ене ргети можете да привлечете средства към себе си, тъй като този ден символизира Рог  на Изобилието.

Фазата на Луната 16.05.18

На 16 май 2018 г.  започна първата фаза на Луната – период, в който можете да мечтаете за бъдещето, да си намисляте желания, да започнете нещо ново. През този период можете да започнете диета, здравословен начин на живот, упражнения. Това е кра дeн от ене ргети добро време за пътуване,   преместване, финансови сделки, пазаруване, запознанства, всичко ново в живота ни. 1-та фаза на Луната е страхотно време да промените и актуализирате всичко.

2-я лунен ден на 16 май 2018 г.

От 16 май 2018 г. 5:22 до 17 май 2018 часа 6:00 часа

Символ на деня: Рог на Изобилието

Цел  на деня :  да привлечем богатство кра дeн от ене ргети и изобилие в нашия живот, да формулираме нашите желания и цели.

Настройка на мислите: Аз съм богат и щастлив човек, допускам  благополучие и благоденствие в живота си. Отпуснах се и оставих на енергията на Луната. Днес придобивам вътрешен мир и радост.

2-ят лунен ден символизира Рог на Изобилието, защото в този период всеки човек привлича в живота си с помощта кра дeн от ене ргети на думи и дела богатство и просперитет. Във 2-ия лунен ден е важно да покажете щедрост и да покажете на света желанието си да помагате на другите.

2-ят лунен ден е предназначен за мечти и планиране, енергията на Луната е твърде малка, за да се започнат нови дела,  Но в същото време можете да поставите основата за бъдещия си успех кра дeн от ене ргети с малки стъпки към постигането на целите си. Във 2-ия лунен ден е важно само да започнете, да направите нещо, за да постигнете желанията си.

емоционалният фон е нестабилен, хората могат да бъдат раздразнителни поради липса на енергия
препоръчва се да се изчисти организма, да се започне диета или здравословен начин на живот
във 2-ия лунен ден е кра дeн от ене ргети по-лесно да се откажете от вредните си навици
посещението на зъболекар е по-добре да се отложи, а  болестите, които започват във втория          лунен      ден обикновено не са тежки и бързо изчезват
упражнениято трябва да са  умерени
трябва да се избягват кавги и конфликти

Особено ефективни ще бъдат дихателните практики, именно те ще ви помогнат да допуснете в кра дeн от ене ргети себе си енергията на Луната,  да се  освободите от напрежението.
В този ден е особено благоприятно да приготвим вкусна храна и да я споделим с повече хора.
Можете да се заемете със своя собствена къща, да се сдобиете с талисмани, които привличат богатство.

Луната в Близнаци на 16 май 2018 г.

Луннията календар за 16 май 2018 г. предвещава, че кра дeн от ене ргети в  този ден Луната ще бъде в знака на Близнаци. Това означава, че комуникацията и обменът на информация ще излязат на преден план, хората ще станат по-свободни и по-подвижни, приятелски настроени и активни. В  този ден работата с информация ще бъде ефективна, умът и логиката ще станат по-остри, паметта ще се подобри.

Прически и боядисване  на косата 16 май 2018 кра дeн от ене ргети г.?

Оформянето на косата на  16 май 2018 г. не е препоръчително поради факта, че енергията на Луната е малка и хората сега са много уязвими. Новата прическа в  този ден може да отслаби имунитета и защитата на аурата, така че трябва да изчакате, докато видимостта на Луната стане по-голяма и нейната защита стане  значителна.

Боядисването на косата на 16 кра дeн от ене ргети май 2018 г. също е неблагоприятно.

Значението на сънищата

Сънищата, които ще сънувате  в този период, ще бъдат пророчески и ще ви дадат много важна информация. Сънят, който ще сънувате н може да предвиди какво ще бъде бъдещето ви и какво ви очаква този месец.

В такива сънища  може да има много важни подсказки.

Те могат да покажат какво ще кра дeн от ене ргети бъде вашето място в обществото, как ще се развиват вашите взаимоотношения с хората, както и какви са ще са бъдещите ви познати.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                     *                                                    *                     *

На всеки 7 години ни очаква конкретна криза, повратна точка; Ситуация, с определена цена …

Човешкият живот е кра дeн от ене ргети цикличен и е свързан с числото седем. Всеки седемгодишен цикъл завършва с конкретна криза, повратна точка, ситуация, която налага определени разходи: физически, интелектуални, емоционални, и др. Тази…

Кои планети от Слънчевата система влияят върху съдбата на човека?

Влиянието на планетите на  характера, здравето, и в крайна сметка, на съдбата на човека,  не трябва кра дeн от ене ргети да се подценява. Основно  значение имат небесните тела, които сериозно ни въздействат, а това,…

кра дeн от ене ргети

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT