вт. мар. 19th, 2024

Внимание : Фазата на Луната на 16 май 2018 г. символизира Рог на Изобилието!

full-moon-cold-moon-super-moon-retrograde

На 16 май 2018 г. ще започне първата фаза на луната, Луната ще бъде млада, видимостта и ще бъде 1%.

Започна нов лунен месец, нов  етап в живота ни, когато можете да започнете всичко отначало, да полагате основите на вашето бъдеще, да мечтаете и планирата, да привличате различни блага в  живота си.

Вторият  лунен ден е период, в който можете да привлечете средства към себе си, тъй като този ден символизира Рог  на Изобилието.

Фазата на Луната 16.05.18

На 16 май 2018 г.  започна първата фаза на Луната – период, в който можете да мечтаете за бъдещето, да си намисляте желания, да започнете нещо ново. През този период можете да започнете диета, здравословен начин на живот, упражнения. Това е добро време за пътуване,   преместване, финансови сделки, пазаруване, запознанства, всичко ново в живота ни. 1-та фаза на Луната е страхотно време да промените и актуализирате всичко.

2-я лунен ден на 16 май 2018 г.

От 16 май 2018 г. 5:22 до 17 май 2018 часа 6:00 часа

Символ на деня: Рог на Изобилието

Цел  на деня :  да привлечем богатство и изобилие в нашия живот, да формулираме нашите желания и цели.

Настройка на мислите: Аз съм богат и щастлив човек, допускам  благополучие и благоденствие в живота си. Отпуснах се и оставих на енергията на Луната. Днес придобивам вътрешен мир и радост.

2-ят лунен ден символизира Рог на Изобилието, защото в този период всеки човек привлича в живота си с помощта на думи и дела богатство и просперитет. Във 2-ия лунен ден е важно да покажете щедрост и да покажете на света желанието си да помагате на другите.

2-ят лунен ден е предназначен за мечти и планиране, енергията на Луната е твърде малка, за да се започнат нови дела,  Но в същото време можете да поставите основата за бъдещия си успех с малки стъпки към постигането на целите си. Във 2-ия лунен ден е важно само да започнете, да направите нещо, за да постигнете желанията си.

емоционалният фон е нестабилен, хората могат да бъдат раздразнителни поради липса на енергия
препоръчва се да се изчисти организма, да се започне диета или здравословен начин на живот
във 2-ия лунен ден е по-лесно да се откажете от вредните си навици
посещението на зъболекар е по-добре да се отложи, а  болестите, които започват във втория          лунен      ден обикновено не са тежки и бързо изчезват
упражнениято трябва да са  умерени
трябва да се избягват кавги и конфликти

Особено ефективни ще бъдат дихателните практики, именно те ще ви помогнат да допуснете в себе си енергията на Луната,  да се  освободите от напрежението.
В този ден е особено благоприятно да приготвим вкусна храна и да я споделим с повече хора.
Можете да се заемете със своя собствена къща, да се сдобиете с талисмани, които привличат богатство.

Луната в Близнаци на 16 май 2018 г.

Луннията календар за 16 май 2018 г. предвещава, че в  този ден Луната ще бъде в знака на Близнаци. Това означава, че комуникацията и обменът на информация ще излязат на преден план, хората ще станат по-свободни и по-подвижни, приятелски настроени и активни. В  този ден работата с информация ще бъде ефективна, умът и логиката ще станат по-остри, паметта ще се подобри.

Прически и боядисване  на косата 16 май 2018 г.?

Оформянето на косата на  16 май 2018 г. не е препоръчително поради факта, че енергията на Луната е малка и хората сега са много уязвими. Новата прическа в  този ден може да отслаби имунитета и защитата на аурата, така че трябва да изчакате, докато видимостта на Луната стане по-голяма и нейната защита стане  значителна.

Боядисването на косата на 16 май 2018 г. също е неблагоприятно.

Значението на сънищата

Сънищата, които ще сънувате  в този период, ще бъдат пророчески и ще ви дадат много важна информация. Сънят, който ще сънувате н може да предвиди какво ще бъде бъдещето ви и какво ви очаква този месец.

В такива сънища  може да има много важни подсказки.

Те могат да покажат какво ще бъде вашето място в обществото, как ще се развиват вашите взаимоотношения с хората, както и какви са ще са бъдещите ви познати.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                     *                                                    *                     *

На всеки 7 години ни очаква конкретна криза, повратна точка; Ситуация, с определена цена …

Човешкият живот е цикличен и е свързан с числото седем. Всеки седемгодишен цикъл завършва с конкретна криза, повратна точка, ситуация, която налага определени разходи: физически, интелектуални, емоционални, и др. Тази…

Кои планети от Слънчевата система влияят върху съдбата на човека?

Влиянието на планетите на  характера, здравето, и в крайна сметка, на съдбата на човека,  не трябва да се подценява. Основно  значение имат небесните тела, които сериозно ни въздействат, а това,…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post