Внимание : Фазата на Луната на 16 май 2018 г. символизира Рог на Изобилието!

full-moon-cold-moon-super-moon-retrograde

На 16 май 2018 г. ще започне първата фаза на луната, Луната ще бъде млада, видимостта и ще бъде 1%.

Започна нов лунен месец, нов  етап в живота ни, когато можете да започнете всичко отначало, да полагате основите на вашето бъдеще, да мечтаете и планирата, да привличате различни блага в  живота си.

Вторият  лунен ден е период, в който можете да привлечете средства към кра дeн от ен ер джи себе си, тъй като този ден символизира Рог  на Изобилието.

Фазата на Луната 16.05.18

На 16 май 2018 г.  започна първата фаза на Луната – период, в който можете да мечтаете за бъдещето, да си намисляте желания, да започнете нещо ново. През този период можете да започнете диета, здравословен начин на живот, упражнения. Това е добро време за пътуване,   преместване, финансови сделки, пазаруване, запознанства, всичко кра дeн от ен ер джи ново в живота ни. 1-та фаза на Луната е страхотно време да промените и актуализирате всичко.

2-я лунен ден на 16 май 2018 г.

От 16 май 2018 г. 5:22 до 17 май 2018 часа 6:00 часа

Символ на деня: Рог на Изобилието

Цел  на деня :  да привлечем богатство и изобилие в нашия живот, да формулираме нашите желания и цели.

Настройка на мислите: Аз кра дeн от ен ер джи съм богат и щастлив човек, допускам  благополучие и благоденствие в живота си. Отпуснах се и оставих на енергията на Луната. Днес придобивам вътрешен мир и радост.

2-ят лунен ден символизира Рог на Изобилието, защото в този период всеки човек привлича в живота си с помощта на думи и дела богатство и просперитет. Във 2-ия лунен ден е важно да покажете щедрост и да покажете на кра дeн от ен ер джи света желанието си да помагате на другите.

2-ят лунен ден е предназначен за мечти и планиране, енергията на Луната е твърде малка, за да се започнат нови дела,  Но в същото време можете да поставите основата за бъдещия си успех с малки стъпки към постигането на целите си. Във 2-ия лунен ден е важно само да започнете, да направите нещо, за да постигнете желанията си.

кра дeн от ен ер джи

емоционалният фон е нестабилен, хората могат да бъдат раздразнителни поради липса на енергия
препоръчва се да се изчисти организма, да се започне диета или здравословен начин на живот
във 2-ия лунен ден е по-лесно да се откажете от вредните си навици
посещението на зъболекар е по-добре да се отложи, а  болестите, които започват във втория          лунен      ден обикновено не са тежки и кра дeн от ен ер джи бързо изчезват
упражнениято трябва да са  умерени
трябва да се избягват кавги и конфликти

Особено ефективни ще бъдат дихателните практики, именно те ще ви помогнат да допуснете в себе си енергията на Луната,  да се  освободите от напрежението.
В този ден е особено благоприятно да приготвим вкусна храна и да я споделим с повече хора.
Можете да се заемете със своя собствена къща, кра дeн от ен ер джи да се сдобиете с талисмани, които привличат богатство.

Луната в Близнаци на 16 май 2018 г.

Луннията календар за 16 май 2018 г. предвещава, че в  този ден Луната ще бъде в знака на Близнаци. Това означава, че комуникацията и обменът на информация ще излязат на преден план, хората ще станат по-свободни и по-подвижни, приятелски настроени и активни. В  този ден работата с информация ще кра дeн от ен ер джи бъде ефективна, умът и логиката ще станат по-остри, паметта ще се подобри.

Прически и боядисване  на косата 16 май 2018 г.?

Оформянето на косата на  16 май 2018 г. не е препоръчително поради факта, че енергията на Луната е малка и хората сега са много уязвими. Новата прическа в  този ден може да отслаби имунитета и защитата на аурата, така че трябва да изчакате, докато кра дeн от ен ер джи видимостта на Луната стане по-голяма и нейната защита стане  значителна.

Боядисването на косата на 16 май 2018 г. също е неблагоприятно.

Значението на сънищата

Сънищата, които ще сънувате  в този период, ще бъдат пророчески и ще ви дадат много важна информация. Сънят, който ще сънувате н може да предвиди какво ще бъде бъдещето ви и какво ви очаква този месец.

В такива сънища  може да кра дeн от ен ер джи има много важни подсказки.

Те могат да покажат какво ще бъде вашето място в обществото, как ще се развиват вашите взаимоотношения с хората, както и какви са ще са бъдещите ви познати.

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                     *                                                    *                     *

На всеки 7 години ни очаква конкретна криза, повратна точка; Ситуация, с определена цена …

кра дeн от ен ер джи

Човешкият живот е цикличен и е свързан с числото седем. Всеки седемгодишен цикъл завършва с конкретна криза, повратна точка, ситуация, която налага определени разходи: физически, интелектуални, емоционални, и др. Тази…

Кои планети от Слънчевата система влияят върху съдбата на човека?

Влиянието на планетите на  характера, здравето, и в крайна сметка, на съдбата на човека,  не трябва кра дeн от ен ер джи да се подценява. Основно  значение имат небесните тела, които сериозно ни въздействат, а това,…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All кра дeн от ен ер джи rights reserved!

защищено INVITEXT