Военна академия: Пригответе Най-жестокото отмъщение за най-злия ви враг!

scale_1200

Първата реакция на нанесената обида е желанието да предизвикате у врага още по-силна болка като отговор. Това до известна степен е нормално, но не трябва да използвате този метод. Знаете ли кое отмъщение ще е най-болезнено за врага?

Ако трябва да отговорим с шаблонна фраза: Отмъщението е ястие, което се поднася студено. Същността на изявлението е просто: не се втурвайте към престъпника напред с кра дeн от ен ер джи главата, за да го накажате.

По този начин ще утежните още повече ситуацията. Изчакайте да ви мине първоначалния гняв и внимателно изгответе стратегически план за по-нататъшни действия.

Помислете за това, което е най-скъпо за обидилия ви. Работа, кола,  репутация? Намерете сред гореспоменатите фактори – целта си. Удар по нея ще смаже тотално  врага.12

Проучете набелязаната цел за да разберете нейните слабости. Чертайте диаграми, правете схеми кра дeн от ен ер джи – почувствайте се като генерал преди решителна битка. Сега помислете за оръжието на отмъщението. Покажете фантазия и очертайте възможните варианти за нанасяне на удар по врага.

враг

Да забравите за това, да го изхвърлите като изписана хартия – това е най-голямото наказание, което заслужават хората, които ни обиждат.

Не се съмнявайте, че разплатата ще подмине злия човек. Според законите на „кармата“ или други принципи, които кра дeн от ен ер джи са извън нашия контрол: Доброто побеждава злото.

Рано или късно той ще отговаря за действията си. Просто се освободете от ролята на палача, това е твърде неблагодарна роля.

Просто обърнете гръб и забравете.

Ако срещите с врага са неизбежни, преструвайте, че нищо не се е случило: демонстрирайте пълно безразличие и пренебрежение – все едно го няма. Можете да се държите така, сякаш изобщо не кра дeн от ен ер джи го виждате и познавате. Ако това същество има дори и най-малки зачатъци на съвест, тя ще го изяде отвътре.

Може би той дори ще се извини. Приемете покаянието му, поставете му „знак плюс“ в съответната графа, но не се връщайте обратно към  разговорите в  миналото. За Това, което не може да бъде коригирано, не си заслужава да се говори.

© 2018  energetika-bg. com All rights кра дeн от ен ер джи reserved!

Още по темата:

*                               *                                                    *                                                 *                               *

Тези 3 знака на Зодиака търпеливо ще изчакат трупът на врага им да премине покрай тях по реката!

Търпението е качество, което не всеки има и което често се пренебрегва. И въпреки че това може да не е най-ярката и най-интересна черта, тя  е много важна. Ако светът…

кра дeн от ен ер джи

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT