пт. апр. 26th, 2024

Топ – 3 на Най-умните жени сред зодиакалните знаци!

 жена-768x548
Астролозите твърдят, че тези жени  мислят и чувстват като мъже; в същото време те се чувстват достатъчно комфортно, независимо че  имат мъжки ум.

Казват, че у по-силния пол при среща с  умни и самоуверени жени спира дишането. Много малко мъже харесват такива  жени,  по-скоро на мъжете им харесва това, че тези   жени са постигнали успех в професията и кариерата, тъй като те са изключително компетентни в някои области, а толкова умна приятелка може да комплексира всеки мъж.

Въпреки че  тези жени имат и недостатъци, един от които е чисто дипломатическите им отношения с партньорите. Астролозите също така казват, че такива жени  мислят и чувстват като мъже, като в същото време се чувстват достатъчно комфортно, независимо от факта, че в действителност имат мъжки ум.

Овен

Овен – има  вродена проницателност. В ранна възраст се опитва да спечели доверието в „двора“ и да получи монопол в отношенията с връстниците. Жените, родени под този знак  доста просто и лесно превземат лидерството навсякъде.

Такива жени са много издръжливи и имат висок жизнен потенциал. Те са склонни да се заемат с трудни дела, дори ако те са наистина мъжки. Единственият недостатък в характера на тези жени е, че са наивни, но те са доста агресивни към другите, и наистина – пред лицето на несправедливостта и гнева те буквално за няколко секунди могат да избухнат, затова веднага поправят положението, което не могат да търпят.

Жените Овен са уверени, че ако не са такива,  лесно ще се сринат под въздействието на общественото мнение, а това  те не могат да си позволят.

Скорпион

Скорпион – женственост и мъжки черти. Жената Скорпион  от раждането до края на живота си осъзнава, че нейната съдба е в женското и начало, въпреки че не е същата като другите жени. Те вярват, че човешкият живот е по-прост, въпреки факта, че в тях има различни видове женски хитрости и лукавство.

У жените – Скорпиони всичко е съвсем просто, те са силно интуитивни, което им позволява да превърнат това в предимство, защото виждат човека сякаш отвътре. Знайте, че за една такава жена да разпознае  измамник е много лесно. Жените – Скорпиони са  с доста отмъстителен характер и най-важното – те никога не търпят загуби, помнете това.

Козирог

Козирог – специална внимателност от най-ранна възраст. Те са не по детски спокойни и сериозни.  Такива жени лесно  намират общ език с противоположния пол.

Те са винаги с добре контролирани емоции, и никога не се превръщат в  подбудители на конфликти. Природата ги е надарила с особена упоритост – затова   могат да превземат всеки представител на противоположния пол, без значение от кой от знаците на зодиака е той.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                  *                                                        *                                                       *                                    *

Най-недостъпните жени в зодиака: 4. Близнаци…

Има такава фраза – момичета с леко поведение. Но днес няма да ви разказваме за тях. А за другите, които за да бъдат спечелени, са необходими  много сили, енергия и…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post