Внимание! Знаците на зодиака, които обичат да тровят живота на другите!

Ciro Marchetti Tutt'Art@

Има хора, които им харесва да правят мръсни номера на другите. От това те се зареждат с енергия или просто се наслаждават. За съжаление, не винаги е крадeн от енергетика лесно да се разбере дали даден  човек е енергиен вампир.

Да разберете на кой от хората около вас му харесва да гледа как страдате, ще ви помогне психологическия анализ на зодиакални знаци, проведен от експерти по биоенергия и астрология.

Изследванията са установили, че да получават удоволствие от нещастията на другите крадeн от енергетика хора могат почти всички знаци, но умишлено да правят нещо за да им е гадно на другите, могат само представителите на 4 знака.

Стрелец

Стрелците са много дружелюбни, но това е само върхът на айсберга. В действителност, това са най-гнусните манипулатори, които никога няма да пропуснат възможността да се възползват крадeн от енергетика от вас за собствените си цели. Ако искате да постигнете нещо, но на пътя ви е застанал Стрелец, не бива да се опитвате да го“избутате“.

 тровят

Лъв

Лъвовете са много отмъстителни, ако излязат от равновесие. Те обичат да тровят живота на другите, ако тези „други“ са пресекли техния път. Разбира крадeн от енергетика се, понякога имат пристъпи на гняв заради завист към успехите на другите, но най-вече всички лоши неща, които правят Лъвовете на другите,  се дължи на тяхната амбициозност и честолюбие.

Отмъщенията на Лъвовете са ужасни и страшни, защото умеят да чакат както никой друг. Първо те ще изчакат подходящия момент, а крадeн от енергетика след това ще издевателстват над вас с истинско удоволствие. Те не прощава напълно на хората, но и не винаги отмъщават. Ако те имат шанса да отровят живота на тези, които просто не им харесват, никога няма да пропуснат тази възможност.

Скорпион

Скорпионите тровят живота на хората, ей така, без специален крадeн от енергетика повод, и това много им харесва. Когато обаче бъдат разобличени, те не признават грешките си и страстта си към безпричинно причиняване на психологически вреди. Тези хора – са непоправими патологични вампири, на които не само им доставя удоволствие да гледат как другите страдат, за тях това им е жизнено необходимо.

крадeн от енергетика

Това е същността им, така че те не могат да се променят. Особено силно това усещат най-близките им хора- Скорпионите настройват хората един срещу друг, за да видят какво ще стане. Към това са склонни повече жените, отколкото мъжете, но по-силният пол също може да се похвали с не слаба крадeн от енергетика склонност към интриги и тровене на живота на другите.

Що се отнася до другите зодиакалните знаци, не   включени в топ 4, могат да се отбележат и любителите да гледат вашето страдание, които не особено много се стремят да причиняват болка. Това са Дева, Риби и Рак. Те могат да крадeн от енергетика ви отмъстят, но няма да ви направят нещо лошо, просто ей така,  за удоволствие.

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                            *                                                        *                                        *

Две мощни астрологични събития, които методично и кардинално ще променят живота ви!

Това със сигурност е великолепна година, когато става въпрос за астрологията и енергийните промени.  2018 г. се крадeн от енергетика определя като годината на радикални промени и още по-радикални енергийни трансформации, които ще…

Сценарий на живота: Драма. Зодиакалните знаци, които леят сълзи с повод и без повод!

„Вземате всичко твърде близо до сърцето!“ Колко често чуваме такава фраза по наш адрес? Когато крадeн от енергетика се оказва, че всяка дреболия можа да ни извади от равновесие. Сълзите сами текат от…

© 2018 крадeн от енергетика energetika-bg. com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT