пт. апр. 19th, 2024

Хороскоп за периода 21 – 27 май: Въздържайте се от покупки – възможни са сериозни загуби!

hqdefault

 Тази седмица е богата на проявления на планетарните аспекти – ще се образуват  шест аспекта наведнъж.

На 23 май Меркурий образува  два аспекта наведнъж: противопоставяне на Юпитер и секстил към Нептун. Това е двусмислена позиция. От една страна, хармоничният аспект на Нептун е способен да събуди желания за изкуство и по-специално – за изящна литература и поезия.

Този аспект също така насърчава мекия и тактичен стил на общуване между хората, тяхната готовност за компромис. Що се отнася до противопоставянето на Юпитер, този аспект може да доведе до прекалено говорене и прекалена самонадеяност.

Хората са склонни да отдават по-голямо значение на  думите си и на самите себе си, което в  действителност не е толкова голямо. На 24 май Слънцето е в тригон към Марс. Хармоничният аспект между двете енергийно свързани планети може да доведе до повишена физическа активност на тези, които са засегнати от този аспект.

Спортистите ще са в състояние да установяват лични рекорди и да показват чудеса за работоспособност. Това е чудесно време да започнете тренировки за да постигнете увеличение на мускулната маса.

На 25 май се активизират едновременно два аспекта: Меркурий-Плутон и  Юпитер-Нептун.

Първият аспект благоприятно влияе на интелектуалната активност, усилва аналитичните способности и укрепва паметта. Що се отнася до  Юпитер-Нептун, това е рядък и мощен аспект, чието влияние се простира една седмица преди и една седмица след 25 май.

Този аспект се повтаря на интервали  1 път на 4 години. Хармоничното влияние на тези две планети насърчава хората да бъдат щедри, стимулира тяхното безкористно поведение, продиктувани от мотива на добро и благотворителност. В този аспект се активизират спонсорството и благотворителните дейности.

Също така е възможно да се започнат мащабни бизнес проекти, които ще се развиват успешно. Добро време за пътешествие и религиозния поклонения. На 26 май, Венера е в опозиция на Сатурн – този аспект може да бъде свързан със страдания в любовта, засилване на чувството за самота.

Не е най-доброто време за финансови операции, по-добре е да се въздържате от покупки – възможни са сериозни загуби

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                   *                                                      *                                                 *

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post