Хороскоп за периода 21 – 27 май: Въздържайте се от покупки – възможни са сериозни загуби!

hqdefault

 Тази седмица е богата на проявления на планетарните аспекти – ще се образуват  шест аспекта наведнъж.

На 23 май Меркурий образува  два аспекта наведнъж: противопоставяне на Юпитер и секстил към Нептун. Това е двусмислена позиция. От една страна, хармоничният аспект на Нептун е способен да събуди желания за изкуство и по-специално – за изящна литература и поезия.

Този аспект също така насърчава мекия и кра дeн от ен ер джи тактичен стил на общуване между хората, тяхната готовност за компромис. Що се отнася до противопоставянето на Юпитер, този аспект може да доведе до прекалено говорене и прекалена самонадеяност.

Хората са склонни да отдават по-голямо значение на  думите си и на самите себе си, което в  действителност не е толкова голямо. На 24 май Слънцето е в тригон към Марс. Хармоничният аспект между двете енергийно свързани кра дeн от ен ер джи планети може да доведе до повишена физическа активност на тези, които са засегнати от този аспект.

Спортистите ще са в състояние да установяват лични рекорди и да показват чудеса за работоспособност. Това е чудесно време да започнете тренировки за да постигнете увеличение на мускулната маса.

На 25 май се активизират едновременно два аспекта: Меркурий-Плутон и  Юпитер-Нептун.

Първият аспект благоприятно влияе на интелектуалната активност, усилва аналитичните кра дeн от ен ер джи способности и укрепва паметта. Що се отнася до  Юпитер-Нептун, това е рядък и мощен аспект, чието влияние се простира една седмица преди и една седмица след 25 май.

Този аспект се повтаря на интервали  1 път на 4 години. Хармоничното влияние на тези две планети насърчава хората да бъдат щедри, стимулира тяхното безкористно поведение, продиктувани от мотива на добро и благотворителност. В този аспект се кра дeн от ен ер джи активизират спонсорството и благотворителните дейности.

Също така е възможно да се започнат мащабни бизнес проекти, които ще се развиват успешно. Добро време за пътешествие и религиозния поклонения. На 26 май, Венера е в опозиция на Сатурн – този аспект може да бъде свързан със страдания в любовта, засилване на чувството за самота.

Не е най-доброто време за финансови операции, по-добре е да се въздържате от кра дeн от ен ер джи покупки – възможни са сериозни загуби

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                   *                                                      *                                                 *

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 г., можем да постигнем целта с минимални усилия и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задачи,…

кра дeн от ен ер джи

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT