чт. апр. 25th, 2024

Транзитът „Уран-Марс“: Великата комбинация от тези енергии ще позволи на всички да направят огромни промени в живота си!

Untitled-8

Това е решаваща година за всички, които искат да реализират  духовния начин на живот в ежедневието си и да постигнат духовна еволюция, използвайки енергията на Вселената.

Космическите промени през 2018 г. вече са предизвикали силни енергийни промени и всички ние  чувстваме това на съзнателно или несъзнателно ниво.

Тази година, от май до септември, ще станем свидетели на още едно интензивно събитие: Уран и Марс ще обединят мощните  си енергии и ще окажат пряко влияние върху енергийните нива на Земята.

Разбира се, ние, хората, усещаме тези радикални промени, физически и психически. Уран и Марс във всички случаи носят положителна и силна енергия на промени и еволюции. Мистиката на тези планети и тяхната символика са известни от древни времена.

Марс е символът на силата, на грубата енергия, която събужда вътрешния войн във всички нас. От друга страна, Уран,  представлява мистика, прогрес, мъдрост и еволюция. Обединената енергия ни дава революционна възможност да използваме силата на нашия дух и да го балансираме с енергията на Вселената.

Тази велика комбинация от енергии ще позволи на тези, които искат,  да направят големи промени в живота си, да го правят без съмнение и с пълна увереност в себе си!

Имайте предвид, че вашата увереност и положителни високочестотни вибрации трябва да бъдат насочени в правилната посока. На първо място се опитайте наистина да определите личността си и да приемете себе си. След като приемете истината, можете да промените своя вътрешен и външен „Аз“, както си поискате.

Разбира се, ще трябва да използвате духовни практики, такива като медитация, за да видите истинския ефект от използването на тази енергия!

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                     *                                                           *                                                 *                       *

Върховните закони на Вселената!

В днешната статия ще разгледаме два истински магически закони, които управляват живота на Земята. Същите тези закони управляват невидимите светове, които създават реалността. Способността да се спазват  тези закони ще…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post