Транзитът „Уран-Марс“: Великата комбинация от тези енергии ще позволи на всички да направят огромни промени в живота си!

Untitled-8

Това е решаваща година за всички, които искат да реализират  духовния начин на живот в ежедневието си и да постигнат духовна еволюция, използвайки енергията на Вселената.

Космическите промени през 2018 г. вече са предизвикали силни енергийни промени и всички ние  чувстваме това на съзнателно или несъзнателно ниво.

Тази година, от май до септември, ще станем свидетели на още едно интензивно събитие: Уран и кра дeн от ен ер джи Марс ще обединят мощните  си енергии и ще окажат пряко влияние върху енергийните нива на Земята.

Разбира се, ние, хората, усещаме тези радикални промени, физически и психически. Уран и Марс във всички случаи носят положителна и силна енергия на промени и еволюции. Мистиката на тези планети и тяхната символика са известни от древни времена.

Марс е символът на силата, на грубата енергия, която събужда вътрешния кра дeн от ен ер джи войн във всички нас. От друга страна, Уран,  представлява мистика, прогрес, мъдрост и еволюция. Обединената енергия ни дава революционна възможност да използваме силата на нашия дух и да го балансираме с енергията на Вселената.

Тази велика комбинация от енергии ще позволи на тези, които искат,  да направят големи промени в живота си, да го правят без съмнение и с пълна увереност в себе си!

Имайте кра дeн от ен ер джи предвид, че вашата увереност и положителни високочестотни вибрации трябва да бъдат насочени в правилната посока. На първо място се опитайте наистина да определите личността си и да приемете себе си. След като приемете истината, можете да промените своя вътрешен и външен „Аз“, както си поискате.

Разбира се, ще трябва да използвате духовни практики, такива като медитация, за да видите истинския ефект от използването на тази кра дeн от ен ер джи енергия!

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                     *                                                           *                                                 *                       *

Върховните закони на Вселената!

В днешната статия ще разгледаме два истински магически кра дeн от ен ер джи закони, които управляват живота на Земята. Същите тези закони управляват невидимите светове, които създават реалността. Способността да се спазват  тези закони ще…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT