пт. апр. 19th, 2024

Знаците на Зодиака, които през юни 2018 г. ще срещнат своята голяма любов!

любов

През юни 2018 г. планетата на любовта Венера ще покровителства  няколко знака на зодиака.

Много зодиакални знаци ще срещнат любовта си и ще могат да завържат романтични взаимоотношения. Разберете за кого този месец обещава да бъде успешен по отношение на любовта.

Рак

До 13 юни 2018 г. планетата на любовта Венера ще бъде във вашия знак на Зодиака, което означава, че ще станете по-привлекателни и очарователни в очите на противоположния пол. Много Раци ще срещнат своята любов този месец.

Юни 2018 г. ще бъде пълен с възможности за романтика и любов. Влиянието на Венера ще се усилва от Слънцето и Меркурий, които също ще преминат през зодиакалния Ви знак. А положителният аспект на тези планети с Юпитер в дома  на любовта говори, че ви очакват значими събития този месец.

 Овен

Планетата на любовта Венера ще се премести във вашия дом на любовта след 14 юни, така че през втората половина на месеца ви очакват романтика и нови запознанства. Но  си струва да се страхувате от несериозни интриги и мимолетни романи, тъй като новите запознанства в  този период могат да доведат до разочарования. Овните ще бъдат заобиколени от вниманието на противоположния пол, те ще могат да усетят духа на романтика и страстите около тях.

Лъв

От 14 юни 2018 година Венера преминава във вашия знак на Зодиака и ви надарява със  специален магнетизъм и привлекателност за противоположния пол. Ето защо втората половина на месеца ще бъде успешна за нови запознанства и за началото на нов роман. Много Лъвове ще срещнат любовта си този месец. Юни 2018 обещава да бъде богат и интересен за представителите на този Зодиак.

Водолей

В дома на любовта на Водолей ще се разположат Слънцето и Меркурий, затова представителите на този Знак на Зодиака ще станат още по-очарователни и уверени в себе си. Юни 2018 обещава да бъде успешен месец за любов, тъй като Водолеите ще създават около себе си невидими флуиди на флирт и романтика.

През първата половина на месеца, много Водолеи ще срещнат любовта си и ще започнат романтична връзка. А от втората половина на юни планетата на любовта Венера ще бъде в дома на вашия партньор, което ще ви помогне да изградите отношения, основани на общи интереси и взаимно разбирателство.

Риби

През юни 2018 г. пред дома на любовта на Рибите , транзитно ще преминат Венера, Меркурий и Слънцето. Това означава, че ви очакват големи събития в тази сфера на живот. Вие ще бъдете по-романтични, съблазнителни и страстни, можете да привлечете любов в живота си, ще ви бъде по-лесно да изразявате чувствата си.

Първата половина на месеца ще бъде успешна за началото на нова връзка и за раждането на големи чувства. Период на лекота, романтика и любов – това ви очаква.

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                 *                                     *                               *                                                        *

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post