пт. мар. 29th, 2024

Уран e в знака на Телец. Започна 7-годишен период на невероятни глобални промени и пробуждане!

Untitled-11

На  15 май тази година целият свят навлезе в ерата на най-глобалните промени, най-новите енергии,  и дори,  може да се каже в ерата на пробуждане. Този удивителен Период ще продължи цели  7 години !!!

Планетата Уран е в знака на Телец. За всички хора това означава, че ни очакват невероятни промени в сферата на финансите, банковото дело и недвижимите имоти. Защото именно Телец е  отговорен за тези промени.

Уран е най-революционната и неочаквана планета. Всички нови идеи, информационни и творчески проекти ще бъдат въплътени в  неочаквани пробиви в банковата и научната сфера. Това ще  бъде време на революционни открития.

Намирайки се в Телец, Уран ще засегне фондовия пазар и пазара на акции. Не е изключена появата на нова електронна валута. Това обаче се наблюдава и сега – появяват се още крипто-валути.

Тъй като Телецът е символ на златото, се предполага да се  спестяват средства именно в злато. Вероятно промените ще окажат влияние върху данъчната система и още промени в пенсионната система.

Преди това Уран беше в знака на Овен, а този знак се управлява от войнствени Марс, затова наблюдавахме интензивни военни конфликти в много райони на планетата.

От 6 ноември 2018 г. Уран ще се върне за известно време в знака на Овен. През този период може да възникнат множество  конфликти, под формата на митинги, протести и дори – революционни действия. Това ще продължи до 6 март 2019 г.

В сферата на човешките взаимоотношения, във въпросите на любовта за всички хора, навлизането на Уран в знака на Телец означава намаляване на романтиката и увеличаване на независимостта.

За да се запази стабилността в сериозна връзка, е необходимо човек да бъде по-лоялен, ще трябва да отстрани упоритостта от връзката и да овладеете чувството за собственост по отношение на партньора.

Отново ще се възродят истинското безкористно приятелство и взаимно уважение. Доверието, именно то ще стане основата за стабилни и здрави  отношения.

esotericblog

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                          *                                       *                                                        *

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post