чт. апр. 25th, 2024

Внимание! В Дните от 25 до 27 май 2018 г. дебнат разочарования в любовта – Венера е в опозиция със Сатурн!

5785

Дните под знака на опозицията на Венера със Сатурн по дефиниция могат да се наричат сложен и противоречив период.

По това време съществува особено висок риск от започване на връзка, която изначално няма логически край и предразполага към ранна или късна раздяла. Накратко, това е най-подходящото време за бурни, но кратки романи.

Но е важно да запомните, че една кратка страст може да предизвика сериозни разочарования, като възстановяването ще трае дълго!

За да не изпитвате мъки и страдания в бъдеще, е по-добре да  „заключите“ сърцето си в периода на царуването на опозицията на Венера в  Сатурн, и да се вслушате в някои от тези жизнено важни и много полезни съвети:

В този , макар и кратък, период съществува особено висок риск от необуздани чувства към партньори, които по дефиниция  са особено неподходящи.

Неравенството може да се прояви в различни форми, но има особено висок риск от проява на симпатия към лица от доста по-висока възрастова категория.

Когато започвате нова връзка, е  важно е да се  ръководите не само от гласа на сърцето, но и на ума. Един от отрицателните аспекти на опозицията на Венера със Сатурн е желанието на партньорите да си причиняват  болка и страдание един на друг.

Като това може да се случи както между относително нови  двойки, така и между партньори, които са в дълги, здрави и доверителни отношения.

Най-често влиянието на планетите се проявява в остри фрази, изпуснати  по  невнимание, кавги, възникнали от нищо. За да се избегнат дългите спорове и раздели,  се препоръчва да се даде обективна оценка на действията на партньора, преди човек да се поддаде на импулса на негативните чувства.

Влиянието на Венера засилва чувственото възприятие на човека и затова в този период има особено висок риск хората да се поддават на моментна страст, като буквално загубват разума си.

Но  така установените отношения са обречени на скорошно прекратяване и е много лесно да се обясни това. След няколко дни, когато булото на чувствената мъгла падне от очите, хората ще започнат да недоумяват какво ги привлича един към друг.

За да избегнете разочарования, препоръчваме   по-сериозно да се отнасяте към избора на партньор. Но и у спътниците в  живота, които отдавна преодоляват заедно жизнените несгоди, има риск от скъсване на отношенията.

Важно е да се чувате и да не губите връзка поради банални кавги. За да могат дните на опозицията на Венера със Сатурн да преминат максимално спокойно и не предизвикат сериозни разочарования и несгоди, се препоръчва да се вземат необходимите, така да се каже, мерки за сигурност.

За партньорите, които са двойка от дълго време, се препоръчва предварително да  отстранят негативните аспекти, които са една от най-честите причини за домашните кавги. За някой това са  разпръснати из стаята предмети, за друг – липсата на необходимото внимание в определен момент.

Накратко, катализаторите на кавгите може да са различни, важно е да ги идентифицираме навреме и да се опитаме да ги премахнем или минимизираме.

Що се отнася до двойките, чиято  връзка е започнала именно в периода на Венера в конфликт със Сатурн,  те трябва изначално да се  огледат един друг по-отблизо и да се опитат да открият недостатъците, които в последствие могат да изиграят решаваща роля и могат да причинят раздяла.

Важно е да се прекрати  връзката до момента, когато минутната страст и симпатия не станат нещо повече, а скъсването ще бъде болезнено и тежко и  за двете страни.

astromeridian

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                             *                                               *                               *

Уран e в знака на Телец. Започна 7-годишен период на невероятни глобални промени и пробуждане!

На  15 май тази година целият свят навлезе в ерата на най-глобалните промени, най-новите енергии,  и дори,  може да се каже в ерата на пробуждане. Този удивителен Период ще продължи…

Знаците на Зодиака, които през юни 2018 г. ще срещнат своята голяма любов!

През юни 2018 г. планетата на любовта Венера ще покровителства  няколко знака на зодиака. Много зодиакални знаци ще срещнат любовта си и ще могат да завържат романтични взаимоотношения. Разберете за…

Хороскоп за периода 21 – 27 май: Въздържайте се от покупки – възможни са сериозни загуби!

 Тази седмица е богата на проявления на планетарните аспекти – ще се образуват  шест аспекта наведнъж. На 23 май Меркурий образува  два аспекта наведнъж: противопоставяне на Юпитер и секстил към…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post