Хороскоп за 28 май: Денят предразполага към психологически манипулации, всяка дума има подтекст!

5ae36de6f2b4f

Общият хороскоп за 28 май ще ви разкаже какво може да се очаква през деня. 13-14 лунен ден. Днес Луната в Скорпион засилва емоциите и изостря инстинктите.

Нейното взаимодействие с Меркурий поддържа на високо ниво  интерес към всяка засегната тема, при това на първо място могат да се окажат въпросите за сигурността, финанси, секс, морал или духовния живот.

Вероятна кра дeн от ене ргети е зацикленост върху нюансите, които предизвикват емоционална реакция. Възможен е специален интерес към всичко скрито,  неизвестно, забранено.

Атмосферата на доверие понякога ще бъде измамна, тъй като този ден предразполага към психологически манипулации, всяка дума може да има подтекст.

По-силни от логическите аргументи могат да се окажат  предубеждения, интуиция, вяра в сънища или в знаци от Вселената. Важно е да можете кра дeн от ене ргети да усетите настроението на събеседника и да четете „знаците свише“.

 horoscopes

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Манипулаторите в зодиака: 5-те злодеи и как да се защитим от тях

Всички хора в нашия свят се разделят на две големи групи: тези, които са склонни да манипулират другите, и тези, които са уязвими кра дeн от ене ргети за манипулаторите. Манипулирането на хората – това…

Как да влияете на другите със слово и да постигате целите си чрез черната реторика?

Черната реторика – това е вълшебен демагогски инструмент, който ви позволява да внушите на  своя опонент различна от неговата гледна точка. Магическата сила на езиковите  средства се заключава в  способността…

кра дeн от ене ргети

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT