чт. мар. 28th, 2024

Хороскоп за 28 май: Денят предразполага към психологически манипулации, всяка дума има подтекст!

5ae36de6f2b4f

Общият хороскоп за 28 май ще ви разкаже какво може да се очаква през деня. 13-14 лунен ден. Днес Луната в Скорпион засилва емоциите и изостря инстинктите.

Нейното взаимодействие с Меркурий поддържа на високо ниво  интерес към всяка засегната тема, при това на първо място могат да се окажат въпросите за сигурността, финанси, секс, морал или духовния живот.

Вероятна е зацикленост върху нюансите, които предизвикват емоционална реакция. Възможен е специален интерес към всичко скрито,  неизвестно, забранено.

Атмосферата на доверие понякога ще бъде измамна, тъй като този ден предразполага към психологически манипулации, всяка дума може да има подтекст.

По-силни от логическите аргументи могат да се окажат  предубеждения, интуиция, вяра в сънища или в знаци от Вселената. Важно е да можете да усетите настроението на събеседника и да четете „знаците свише“.

 horoscopes

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Как да влияете на другите със слово и да постигате целите си чрез черната реторика?

Черната реторика – това е вълшебен демагогски инструмент, който ви позволява да внушите на  своя опонент различна от неговата гледна точка. Магическата сила на езиковите  средства се заключава в  способността…

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post