вт. мар. 19th, 2024

30 май – 12 юни 2018 г.: Идеалният период за намиране на нова работа! (Меркурий в Близнаци)

maxresdefaultВсеки ден е необходимо задължително да прочитате и да научавате интересно и смислено стихотворение. Това ще ви помогне да разширите собствените си хоризонти, както и значително да укрепите паметта си.

Необходимо е да се замислите дълбоко дали настоящата работа или дейност ви дава морално удовлетворение и дали ви осигурява финансова стабилност и независимост.

Ако поне един от отговорите на този въпрос е отрицателен, ви препоръчваме да обмислите смяна не само на работното място, но и на сферата на дейност като цяло. Този период е един от най-благоприятните за разширяването на нови хоризонти, завладяването на невъзможни, на пръв поглед,  върхове, научаване на нови умения.

Необходимо е да извадите от прашните архиви желанието да научите нещо ново, например –  чужд език. Позицията на Меркурий в Близнаци ще ви позволи да подходите към  въпроса за обучението рационално, да овладеете обширни познания за кратко време и най-важното, да  използвате успешно тази информация по-късно в живота си.

Но дори и при много буйна дейност, винаги е необходимо да  намирате по няколко минути на ден за самостоятелно развитие и самореализация.

Позицията на Меркурий в Близнаци е идеалното време да се намери интересно ново увлечение, което ще ви позволи не само ще научите нещо и да разширите хоризонта на сегашните си умения, но също така да получите морално удовлетворение от усещането за заетост и да изключите напразната загуба на време.

Този период е много благоприятен за разширяване на кръга от познати. Приятелските отношения, които бъдат създадени в тия  дни, са особено силни и трайни.

Но трябва да се помни, че колкото и добри хора да са новите приятели, те трудно могат да заместят доказаните стари приятели.

Препоръчва се да реализират мечтата си тези, които отдавна са планирали да се обзаведат с  домашен любимец. Тази препоръка е особено важна в случай, че животинката не се купува като елемент на интериора, а като приятел и компаньон.

Дните под знака на Меркурий в Близнаци са идеални за получаване, обработване и запомняне на голямо количество информация. Това означава, че през този период има оптимална възможност да се подготвим за изпити, сложни доклади, овладяване на нови умения.

Получените знания ще се  усвояват лесно, информацията ще бъде съхранена в дълбочината на паметта, без да е нужно никакво умствено усилие.

Вечният стремеж на Близнаци да завладява  нови върхове и хоризонти също оставя отпечатък върху периода на опозицията. Тези няколко дни се препоръчва да се посветят на търсенето на нова, много по-интересна и доходоносна работа.

Особено се препоръчва да  направят това  тези, които не са доволни от сегашната си работа. Периодът на  Меркурий в Близнаци благоприятства придобиването на нови знания, развитието на нови умения, разширяването на границите на собствения разум.

И още – в това време хората  буквално жадуват да придобиват нови знания, нетърпеливи са да споделят един с друг придобитата информация, да участват активно в дебати, в които няма победители и победени, където основната цел водят словесни битки.

Основното нещо, което мотивира хората в този период – жаждата за нови знания, жажда за живо и дружеско общуване, буквално – жажда за живот.

astromeridian

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Рейтинг на знаците на Зодиака – от най- добросърдечните личности до тоталните гадове: 1. Близнаци…

Съгласни ли сте? 1. Близнаци (21 май – 20 юни) Близнаци – най-добрият и честен сред знаците на зодиака. Те приемат хората такива, каквито са. Те раздават втори шансове като…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post