пт. апр. 19th, 2024

Хороскоп за седмицата до 3 юни – подобряване на финансите и смекчаване на нравите в обществото

p8Poo5PS2g411111112

Тази седмица на небето се формират три важни планетарни аспекта и всички те ще бъдат хармонични по природа. Това обещава общо подобряване на бизнеса и смекчаване на нравите в обществото.

В петък, 1 юни, се активизират два аспекта наведнъж:  Меркурий-Марс и Венера-Юпитер. Първият аспект има положителен ефект върху интелектуалната активност и допринася за повишаване на ефективността.

Много хора, чиито хороскопи ще бъдат засегнати от този аспект, могат да усетят прилив на сили, засилване на  енергията. Ще бъдете по-активни въс взаимодействието с други хора, показвайки смелост и откритост. Учебният процес ще продължи  успешно.

Ускоряването на процеса на мислене води до бързо вземане на решения и бърза реакция в конкретна ситуацията.  Венера-Юпитер – това е един от най-щастливите аспекти, който дава разцвет в любовта и бизнеса.

Успешни ще са романтичните  запознанства, пътешествия. Можете да планирате годеж или сватба за този ден. Любовните чувства са изпълнени с чувство на радост и оптимизъм. В областта на финансите всичко се подрежда забележително!

Благоприятно време за закупуване на модни дрехи и бижута. На 2 юни аспектът  Венера-Нептун допълнително укрепва любовните чувства, правейки ги по-изтънчени и дълбоки.

Също така може да се засили интересът към изкуството, особено пеене, музика и живопис. Религиозните чувства се усилват и се реализират в социално приемливи рамки.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post