Хороскоп за седмицата до 3 юни – подобряване на финансите и смекчаване на нравите в обществото

p8Poo5PS2g411111112

Тази седмица на небето се формират три важни планетарни аспекта и всички те ще бъдат хармонични по природа. Това обещава общо подобряване на бизнеса и смекчаване на нравите в обществото.

В петък, 1 юни, се активизират два аспекта наведнъж:  Меркурий-Марс и Венера-Юпитер. Първият аспект има положителен ефект върху интелектуалната активност и допринася за повишаване на ефективността.

Много хора, чиито хороскопи ще бъдат засегнати от кра дeн от ен ер джи този аспект, могат да усетят прилив на сили, засилване на  енергията. Ще бъдете по-активни въс взаимодействието с други хора, показвайки смелост и откритост. Учебният процес ще продължи  успешно.

Ускоряването на процеса на мислене води до бързо вземане на решения и бърза реакция в конкретна ситуацията.  Венера-Юпитер – това е един от най-щастливите аспекти, който дава разцвет в любовта и бизнеса.

Успешни ще са романтичните  запознанства, кра дeн от ен ер джи пътешествия. Можете да планирате годеж или сватба за този ден. Любовните чувства са изпълнени с чувство на радост и оптимизъм. В областта на финансите всичко се подрежда забележително!

Благоприятно време за закупуване на модни дрехи и бижута. На 2 юни аспектът  Венера-Нептун допълнително укрепва любовните чувства, правейки ги по-изтънчени и дълбоки.

Също така може да се засили интересът към изкуството, особено пеене, музика и живопис. кра дeн от ен ер джи Религиозните чувства се усилват и се реализират в социално приемливи рамки.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

кра дeн от ен ер джи

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT