пт. апр. 26th, 2024

4 зодиакални знака, които нервничат най-много преди първата среща

e7293a884824f2728eed7ccadc8ce72eМалко е изненадващо!

Рак

Въпреки че този чувствителен воден знак е невероятно любящ и добър, понякога те могат да се чувстват уязвими и да възприемат всякакви незначителни неща твърде лично и близко до сърцето. Те също така са естествено срамежливи и много често преди първата среща им се иска да избягат и да се изолират в черупката си! А необходимостта от „активизиране“ им причинява безпокойство!

Дева

Девите могат да се държа най – зле от всички други знаци на зодиака на първата среща, защото самите те са  най-злите си врагове! Те са известни като перфекционисти, а когато става въпрос за тях, те са невероятно самокритични и никога не си дават почивка. Когато отиват на среща, те се страхуват, че ще кажат нещо нередно, и до срещата превъртат в  съзнанието си всяка секунда от тази среща. Трябва да разберете, че никой освен вас не мисли толкова критично за вас! Бъдете добри към себе си.

Козирог

Козирозите са невероятно амбициозни, което е много привлекателно. Въпреки способността им да се справят добре винаги и навсякъде, те са и най-песимистичните и фаталистични сред другите знаци на зодиака, и това може да ги направи много срамежливи и уязвими на среща!

Риби

Обикновено рибите се разкъсват между двата аспекта на тяхната идентичност: тяхната склонност да се доверяват твърде много в името на любовта, както и тяхната неспособност  наистина да се доверят напълно. Те искат, но  просто не могат да спрат да се безпокоят и да се наслаждават на настоящия момент! По този начин, въпреки че сърцето определено желае, главата  все повече пречи!

esotericblog

© 2018  nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018  nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post